Șoferii de Tesla, analizați de un soft de inteligență artificială. Ce fel de oameni sunt?

Ultima actualizare:

Jerry, un broker de asigurări auto virtual ce are în spate un soft de inteligență artificială, a analizat scorurile înregistrate de 62.000 de șoferi, pentru a determina comportamentul acestora, în funcție de brand-ul auto condus.

Șoferilor de Tesla le place să apese accelerația

Din totalul participanților la analiza softului, 228 au fost proprietari și conducători de Tesla. Jerry a analizat 30.000 de trasee urmate de aceștia, înainte de a prezenta concluziile. Conform datelor analizate de inteligența artificială, proprietarii Tesla sunt, în cea mai mare parte, bărbați. Aproximativ 70% dintre ei au 34 de ani sau sunt mai tineri, fiind mileniali sau făcând parte din generația Z.

Un alt rezultat statistic indică un lucru deja bănuit de mulți. Mai precis, șoferii de Tesla au un venit mult mai mare decât media și au un nivel mai ridicat al educației. O treime dintre șoferii de Tesla, de exemplu, au o diplomă de master sau un doctorat, venitul mediu fiind calculat la 85.000 de dolari.

Printre cele mai întâlnite ocupații ale șoferilor de Tesla se numără: ingineri, manageri sau IT-iști. În ceea ce privește prevenția, șoferiid e Tesla nu au excelat.

Aparent, forța instantă resimțită dintr-o accelerație electrică, îi face pe șoferii de Tesla să prefere o plecare în forță de pe loc. Bineînțeles, acest comportament poate să pună probleme serioase din punctul de vedere al siguranței rutiere. 

Nici când vine vorba de respectarea limitelor de viteză, proprietarii de tesla nu au excelat, fiind „furați”, mai mult ca sigur, de forța accelerației electrice, care are un răspuns instantaneu, spre deosebire de turația obișnuită a unui motor termic.

Zona în care șoferii de Tesla au înregistrat rezultate pozitive este destul de controversată. Este vorba despre atenția distributivă a șoferilor. Jerry a analizat conducătorii a 52 de mărci, dorind să știe cât de distrași sunt aceștia de ecranul telefonului mobil. Șoferii de Tesla s-au clasat pe locul 10, dar inteligența artificială nu a ținut cont de faptul că mașinile acestora sunt accesorizate cu ecrane tactile generoase, ce pot înlocui lejer ecranul unui mobil.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net