Proprietar de Tesla, încuiat în afara mașinii, până când va schimba bateria mașinii!

Ultima actualizare:

În majoritatea cazurilor, proprietarii de autoturisme Tesla vorbesc despre mașinile lor la superlativ. Surpriza trăită de canadianul Mario Zelaya a fost atât neplăcută, încât acesta a ajuns să spună că modelul său Tesla este „un gunoi”.

Bărbatul a relatat un incident bizar, pe contul său TikTok. Proprietar al unui model Tesla, achiziționat, în 2013, pentru 140.000 de dolari, Mario Zelaya a reclamat, în mai multe clipuri video, publicate pe TikTok, probleme legate de acumulatorul defect al mașinii.

Crede că mașina a fost blocată de la distanță, de producător

La un moment dat, dorind să intre în mașină, acesta susține că a găsit autoturismul blocat. „Mașina este la încărcat și se încarcă, dar îmi transmite mesajul că trebuie să schimb acumulatorul. Cred că au blocat-o de la distanță, din cauza clipurilor anterioare”, a susținut Mario Zelaya.

Videoclipul în care Mario Zelaya reclamă problemele mașinii este disponibil AICI.

Mai rău este că bărbatul nu poate mișca mașina până la un service și a avut și probleme în inițiativa sa de a reclama producătorul la instituțiile abilitate, din Canada.

Vezi și: Elon Musk renunță la Bitcoin! Tesla a pierdut peste 1 miliard de dolari

Actele mașinii sunt în interior, iar mașina e blocată! Nu e o problemă, am plătit 30 de dolari și am scos acte noi. Am primit sfaturi despre cum să dezasamblez mașina, dar nu am timp pentru așa ceva. Varianta actelor noi a fost cea mai ieftină și rapidă”, a mai spus bărbatul.

Practic, el se alătură unui număr mare de proprietari Tesla, care reclamă probleme grave legate de performanțele mașinii, comparativ cu prețurile ridicate de achiziție și întreținere. Chiar și așa, a reușit să găsească un cumpărător care i-a oferit 19.000 de dolari, cu condiția ca Mario să își asume deblocarea mașinii.

A vrut să își arunce mașina în aer

Am vrut și eu să arunc Tesla în aer, așa cum a făcut tipul din Finlanda. Verificați pe Google „greva foamei Tesla” și veți vedea câți oameni au probleme din cauza condensului care ajunge în acumulator și îl deteriorează. Ghici ce avem toți în comun, în afară că avem Tesla cu probleme la acumulator? Toți locuim în zone friguroase!”,  a mai comentat Mario Zelaya, lăsând să se înțeleagă faptul că angajații lui Elon Musk nu ar fi construit o mașină performantă pentru oricare tip de climă.

De altfel, în mai multe clipuri, disponibile online, unii proprietari, în special ai modelelor mai ieftine și mai vechi de Tesla, se plâng de problemele întâlnite în zonele unde este frig. Sistemul de deschidere al portierelor poate să înghețe, iar chederele ar trebui tratate pentru a evita deteriorarea.

Citește și: A pornit cu Tesla alimentată de soare, în jurul lumii!

În luna februarie a acestui an, Tesla a rechemat aproximativ 578.000 de vehicule, după ce autoritățile din SUA au determinat existența unor pericole pentru pietoni. În Germania, de asemenea, o instanță a decis că Tesla nu recunoaște așa cum trebuie obstacolele din trafic, riscând să se defecteze foarte des.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net