Elon Musk i-a pus pe jar pe suporterii Manchester United, după ce a anunțat că va cumpăra clubul

Ultima actualizare:

Elon Musk continuă să creeze motiv de dezbatere pe Twitter. Cel mai bogat om din lume a scris un nou mesaj care a devenit viral și a creat vâlvă în rândul celor care îl admiră. Elon a precizat, mai în glumă mai în serios, că intenționează să cumpere echipa Manchester United. 

elon musk png

Internauții sunt deja obișnuiți să citească comentariile neobișnuite ale lui Elon Musk de pe Twitter. Marți, 16 august, cel mai bogat om din lume și-a anunțat intenția de a cumpăra echipa britanică de fotbal Manchester United, iar postarea sa a fost apreciată de peste 500.000 de mii de oameni. „Cumpăr Manchester United. Cu plăcere", a fost mesajul care a creat isterie în rândul fanilor. 

Citește și: Elon Musk, mai sărac cu 17 miliarde, după ce și-a amenințat angajații 

Văzând că ideea sa pare să ia amploare și că unii dintre fani chiar speră ca Manchester să fie achiziționată de către afacerist, Elon a revenit cu câteva clarificări. 

 „Nu, este o glumă care circulă de ceva timp pe Twitter. Nu cumpăr niciun club sportiv. Totuși, dacă ar fi vorba de o echipă, ar fi Manchester United. Era echipa mea favorită când eram copil”, a clarificat Musk. 

Supoterii lui Manchester United sunt nemulțumiți de politica patronului Malcolm Glazer, iar echipa are un început dezastruos de sezon, ocupând în prezent ultimul loc în Premier League din Anglia, după ce a fost înfrântă în ultimele două meciuri pe care le-a desfășurat.

Vezi și: Elon Musk, definiția zgârceniei. La ce gesturi extreme recurge cel mai bogat om din lume 

Elon Musk a avut un parcurs dificil pentru a deveni cel mai bogat om 

De la maşini electrice, baterii solare sau rachete spaţiale, Elon Musk pare a fi un Tony Stark al vieţii reale, scrie Business Insider. Ca director general al Tesla, SpaceX, The Boring Company şi co-fondator OpenAI şi Neuralink, Musk este mereu dornic să se implice în cele mai noi proiecte care țin de tehnologie.

Drumul spre succes al lui Elon Musk nu a fost unul ușor. A avut probleme la școală, a fost la un pas de a da faliment și a fost implicat în nenumărate procese guvernamentale, însă de fiecare dată a reușit să iasă, cu iscusință, din încurcături.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
camera ascunsa pexels jpg
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net