Iată unde a petrecut cu adevărat Elon Musk de Halloween. Anunțul făcut de fondatorul Tesla

Ultima actualizare:

În sfârșit s-a aflat ce a făcut Elon Musk în noaptea de Halloween! Anunțul a fost făcut chiar de fondatorul Tesla, pe platforma de socializare Twitter. În timp ce miliardarul Peter Thiel, prietenul lui Musk, era în toiul unei petreceri decadente la Castelul Bran, proprietarul Twitter a avut parte de o seară de Halloween mult mai diferită. 

Iată unde a petrecut cu adevărat Elon Musk de Halloween (FOTO Getty)
Iată unde a petrecut cu adevărat Elon Musk de Halloween (FOTO Getty)

Unde a petrecut cu adevărat Elon Musk de Halloween?

Elon Musk a făcut un anunț oficial despre modul în care a petrecut noaptea de Halloween. Dacă vă închipuiați că afaceristul a fost în compania altor vedete la vreun eveniment de la Hollywood, vă înșelați, căci noul proprietar Twitter a simțit nevoia de cu totul altceva. 

Citește și: Dan Negru, avertismentul care ne dă fiori! Ce spune despre cenzură, libertate și Elon Musk

Chiar dacă Elon Musk este unul dintre bărbații planetei care poate avea absolut orice își dorește și are acces la orice sindrofie exclusivistă, acesta a demonstrat că este totuși un om ca oricare altul și cel mai bine se simte...în mijlocul familiei. 

Elon Musk a dezvăluit pe Twitter că de Halloween a petrecut în familie, alături de mama sa, superba Maye Musk, în vârstă de 74 de ani. Afaceristul a publicat pe contul personal o imagine în care poartă un costum de samurai, în valoare de 7.500 de dolari și se află alături de mama sa, modelul Maye Musk.

Mama lui Elon Musk s-a costumat în Cruella De Vil, personajul din 101 Dalmațieni, și-a vopsit părul pe jumătate negru și a purtat un trenci negru din piele. Afaceristul și mama acestuia nu au fost singurii membrii ai familiei care au purtat costume de Halloween, căci și câinele afaceristului, un exemplar adorabil din rasa Shiba Inu, pe nume Floki, a fost costumat în...angajat Twitter, purtând un tricou cu sigla platformei de socializare.

Elon Musk și mama sunt două personaje foarte cosmopolite, obișnuite cu ritmul alert din showbiz, așa că au simțit la un moment dat nevoia să schimbe atmosfera căminului familial cu cea de petrecere. Elon și Maye Musk au mers la fabulosul eveniment organizat de modelul Hedi Klum, cu ocazia nopții de Halloween. 

Fondatorul Tesla și superba Maye Musk au făcut senzație la cea mai selectă petrecere de la Hollywood,...așa că nu este de mirare că afaceristul nici nu a pășit pe la Castelul Bran. 

Modelul Heidi Klum a purtat un costum de speriat la party-ul de Halloween!

Heidi Klum este recunoscută pentru costumele iconice de Halloween pe care le-a purtat de-a lungul anilor, fiind foarte pasionată de această sărbătoare, extrem de populară peste ocean. Anul acesta, blondina Heidi a fost absolut de nerecunoscut într-un costum care a fost literalmente de speriat! Vedeta a ales să se transforme într-un vierme uriaș, iar după multe ore de stat la machiaj, a postat un clip în care arată ca într-un film de groază. 

Val de glume savuroase după zvonul că Elon Musk ar fi venit la Castelul Bran 

Vestea că Elon Musk ar fi venit în România pentru o petrecere de Halloween la Castelul Bran a făcut furori pe social-media și a generat un val de glume savuroase din partea internauților. 

Mulți dintre aceștia au făcut referință la traficul foarte aglomerat de pe Valea Prahovei. 

Cică vine Elon Musk în România. A închiriat Castelul Bran pentru Halloween. Eu am o propunere şi mai horror pentru el. Îl las la mine acasă singur cu copiii. Gratis!”, a comentat un utilizator.

„Bine că nu a luat trenul, că trebuia să plece de luna trecută”, a glumit cineva.

„Îl compătimesc pe Elon Musk. Cineva i-a spus: „E horror până la Bran” şi el a în­ţeles că „E horror la Bran” şi s-a hotărât să facă o petrecere de Halloween acolo. Mâine o să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei sau Rucăr-Bran”, a adăugat un internaut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net