Soldatul american care dă modă pe manele pe TikTok! A provocat isterie

O plimbare pe plaiurile românești poate schimba foarte mult pe cineva, chiar și pe cei mai duri soldați din armata Statelor Unite. Acesta este și cazul lui DeVaughn Reese, care, deși nu a fost în România, s-a îndrăgostit de cultura balcanică.

colaj soldat american jpg
TikTok - @devaughnreese , soldatul american care s-a îndrăgostit de România

TikToker-ul s-a făcut remarcat în spațiul virtual după ce acesta a petrecut o bună bucată cititind despre cultura balcanică, postând muzică din Serbia, România, cât și de prin zone precum Polonia. Chiar dacă a adoptat videoclipuri pentru țarile din regiune, nu toate au explodat ca cele pe care le-a făcut cu trimitere către țara noastră.

Vezi și Cine este tânăra de 16 ani din Republica Moldova, supranumită "regina TikTok-ului"

DeVaughn Reese s-a îndrăgostit de muzica românească și, în mod special, de manelele românești, multe dintre videoclipurile pe care acesta le-a urcat pe TikTok au ca sunet manele cântate de Dani Mocanu sau de Florin Salam. 

Soldatul se distrează în timp ce face exerciții militare cu colegii săi

Unul dintre cele mai apreciate videoclipuri ale lui are pe fundal reinterpretarea piesei „La Lăutari” de către Florin Salam, în care acesta se distrează alături de alți trei prieteni ai lui. Videoclipul a strâns peste 120.000 de aprecieri și 2.300 de distribuiri, devenind un fenomen pe TikTok-ul românesc. 

Un alt videoclip care, mai mult ca sigur, v-a apărut pe For You îl are pe DeVaughn Reese în timp ce face playback pe piesa „Mare Șucărime” a lui Florin Salam, începând videoclipul într-un mod hilar, care l-a făcut să strângă peste 200.000 de aprecieri și peste 2,600,000 de vizionări în doar câteva săptămâni.

DeVaughn Reese are și videoclipuri în care încearcă să vorbească limba română și reacționează la mai multe piese românești recomandate de către utilizatori, cea mai recentă fiind reacția la piesa „5000 de zile”, semnată B.U.G. Mafia.

Citește și O tânără de 20 de ani din Ucraina a devenit virală pe TikTok cu postările ei despre război

Punând pe TikTok toate experiențele pe care acesta le are la unitatea militară la care este detașat, Reese a reușit să combine munca de militar a Statelor Unite cu plăcutul, reușind să câștige aproximativ 1,200,000 de urmăritori și 28.700.000 de aprecieri la videoclipuri pe care le urcă pe TikTok.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan
image png
ion iliescu jpeg
image png
image png
image png