Soldatul american care dă modă pe manele pe TikTok! A provocat isterie

Ultima actualizare:

O plimbare pe plaiurile românești poate schimba foarte mult pe cineva, chiar și pe cei mai duri soldați din armata Statelor Unite. Acesta este și cazul lui DeVaughn Reese, care, deși nu a fost în România, s-a îndrăgostit de cultura balcanică.

TikTok - @devaughnreese , soldatul american care s-a îndrăgostit de România
TikTok - @devaughnreese , soldatul american care s-a îndrăgostit de România

TikToker-ul s-a făcut remarcat în spațiul virtual după ce acesta a petrecut o bună bucată cititind despre cultura balcanică, postând muzică din Serbia, România, cât și de prin zone precum Polonia. Chiar dacă a adoptat videoclipuri pentru țarile din regiune, nu toate au explodat ca cele pe care le-a făcut cu trimitere către țara noastră.

Vezi și Cine este tânăra de 16 ani din Republica Moldova, supranumită "regina TikTok-ului"

DeVaughn Reese s-a îndrăgostit de muzica românească și, în mod special, de manelele românești, multe dintre videoclipurile pe care acesta le-a urcat pe TikTok au ca sunet manele cântate de Dani Mocanu sau de Florin Salam. 

Soldatul se distrează în timp ce face exerciții militare cu colegii săi

Unul dintre cele mai apreciate videoclipuri ale lui are pe fundal reinterpretarea piesei „La Lăutari” de către Florin Salam, în care acesta se distrează alături de alți trei prieteni ai lui. Videoclipul a strâns peste 120.000 de aprecieri și 2.300 de distribuiri, devenind un fenomen pe TikTok-ul românesc. 

Un alt videoclip care, mai mult ca sigur, v-a apărut pe For You îl are pe DeVaughn Reese în timp ce face playback pe piesa „Mare Șucărime” a lui Florin Salam, începând videoclipul într-un mod hilar, care l-a făcut să strângă peste 200.000 de aprecieri și peste 2,600,000 de vizionări în doar câteva săptămâni.

DeVaughn Reese are și videoclipuri în care încearcă să vorbească limba română și reacționează la mai multe piese românești recomandate de către utilizatori, cea mai recentă fiind reacția la piesa „5000 de zile”, semnată B.U.G. Mafia.

Citește și O tânără de 20 de ani din Ucraina a devenit virală pe TikTok cu postările ei despre război

Punând pe TikTok toate experiențele pe care acesta le are la unitatea militară la care este detașat, Reese a reușit să combine munca de militar a Statelor Unite cu plăcutul, reușind să câștige aproximativ 1,200,000 de urmăritori și 28.700.000 de aprecieri la videoclipuri pe care le urcă pe TikTok.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net