Ultima fiță de pe TikTok. Cum să faci povești în stil Instagram

Experimentul aplicației TikTok cu povești în stil Instagram continuă, compania lansând în continuare funcția unui grup mai mare de utilizatori astăzi. 

tiktok jpg

Dacă ați obținut funcția, veți fi întâmpinat cu un nou banner când lansați aplicația, care vă încurajează să creați un story.

Într-o declarație furnizată pentru TechCrunch , TikTok a menționat că „În prezent, extindem un test pilot, care oferă creatorilor formate suplimentare pentru a-și aduce ideile creative la viață pentru comunitatea TikTok”, deși asta nu spune câți utilizatori sunt incluși, în prezent, în test sau cum va arăta viitoarea lansare a funcției.

Adăugarea unui videoclip sau a unei fotografii la o poveste funcționează extrem de similar cu realizarea unei fotografii sau a unui videoclip pentru caracteristica standard TikTok, cu aceleași instrumente de editare, efecte, filtre și sunete. 

Noua actualizare de pe TikTok la care doar câțiva au acces

Spre deosebire de un videoclip TikTok obișnuit, totuși, poveștile nu vor apărea direct pe profilul sau feedul tău și vor dispărea după 24 de ore.

Poveștilor de pe TikTok le lipsește, de asemenea, o caracteristică majoră pe care Instagram, Facebook, Snapchat, Whatsapp și altele o oferă: îi lipsește bara de defilare a poveștilor din conturile pe care le urmăriți pentru a le accesa (deși imaginile din testul anterior al TikTok arată că compania a experimentat cu o fereastră verticală pop-over care ar fi îndeplinit o funcție similară).

Citește și Setările secrete de pe TikTok. Cum să-ți modifici complet experiența

În acest moment, totuși, singura modalitate de a vedea o poveste TikTok (presupunând că ați fost selectat să încercați funcția) este să vedeți o fotografie de profil cu cercuri albastre pe un videoclip pe care îl vizionați. 

Atingeți-l și vă veți lansa direct în fluxul de povești pentru acel utilizator. De asemenea, puteți vedea același cerc albastru pe profilul unui utilizator dacă îl vizualizați, iar atingerea fotografiei de profil acolo vă va permite și să vedeți povestea.

Nu se cunosc detalii despre modul în care utilizatorii au fost selectați. Personal, nu postez pe aplicație și am doar 20 de urmăritori, care-mi sunt prieteni cărora le trimit videoclipuri, dar, totuși, am fost selectat și am acces la opțiunea de a încărca videoclipuri la TikStory.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net