Ultima fi╚Ť─â de pe TikTok. Cum s─â faci pove╚Öti ├«n stil Instagram

Experimentul aplica╚Ťiei TikTok cu pove╚Öti ├«n stil Instagram continu─â, compania lans├ónd ├«n continuare func╚Ťia unui grup mai mare de utilizatori ast─âzi.┬á

tiktok jpg

Dac─â a╚Ťi ob╚Ťinut func╚Ťia, ve╚Ťi fi ├«nt├ómpinat cu un nou banner c├ónd lansa╚Ťi aplica╚Ťia, care v─â ├«ncurajeaz─â s─â crea╚Ťi un story.

├Äntr-o declara╚Ťie furnizat─â pentru┬áTechCrunch┬á, TikTok a men╚Ťionat c─â ÔÇ×├Än prezent, extindem un test pilot, care ofer─â creatorilor formate suplimentare pentru a-╚Öi aduce ideile creative la via╚Ť─â pentru comunitatea TikTokÔÇŁ, de╚Öi asta nu spune c├ó╚Ťi utilizatori sunt inclu╚Öi, ├«n prezent, ├«n test sau cum va ar─âta viitoarea lansare a func╚Ťiei.

Ad─âugarea unui videoclip sau a unei fotografii la o poveste func╚Ťioneaz─â extrem de similar cu realizarea unei fotografii sau a unui videoclip pentru caracteristica standard TikTok, cu acelea╚Öi instrumente de editare, efecte, filtre ╚Öi sunete.┬á

Noua actualizare de pe TikTok la care doar c├ó╚Ťiva au acces

Spre deosebire de un videoclip TikTok obișnuit, totuși, poveștile nu vor apărea direct pe profilul sau feedul tău și vor dispărea după 24 de ore.

Pove╚Ötilor de pe TikTok le lipse╚Öte, de asemenea, o caracteristic─â major─â pe care Instagram, Facebook, Snapchat, Whatsapp ╚Öi altele o ofer─â: ├«i lipse╚Öte bara de defilare a pove╚Ötilor din conturile pe care le urm─âri╚Ťi pentru a le accesa (de╚Öi imaginile din testul anterior al TikTok arat─â c─â compania a experimentat cu o fereastr─â vertical─â pop-over care ar fi ├«ndeplinit o func╚Ťie similar─â).

Cite╚Öte ╚Öi┬áSet─ârile secrete de pe TikTok. Cum s─â-╚Ťi modifici complet experien╚Ťa

├Än acest moment, totu╚Öi, singura modalitate de a vedea o poveste TikTok (presupun├ónd c─â a╚Ťi fost selectat s─â ├«ncerca╚Ťi func╚Ťia) este s─â vede╚Ťi o fotografie de profil cu cercuri albastre pe un videoclip pe care ├«l viziona╚Ťi.┬á

Atinge╚Ťi-l ╚Öi v─â ve╚Ťi lansa direct ├«n fluxul de pove╚Öti pentru acel utilizator. De asemenea, pute╚Ťi vedea acela╚Öi cerc albastru pe profilul unui utilizator dac─â ├«l vizualiza╚Ťi, iar atingerea fotografiei de profil acolo v─â va permite ╚Öi s─â vede╚Ťi povestea.

Nu se cunosc detalii despre modul ├«n care utilizatorii au fost selecta╚Ťi. Personal, nu postez pe aplica╚Ťie ╚Öi am doar 20 de urm─âritori, care-mi sunt prieteni c─ârora le trimit videoclipuri, dar, totu╚Öi, am fost selectat ╚Öi am acces la op╚Ťiunea de a ├«nc─ârca videoclipuri la┬áTikStory.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
cub gigi becali png
Aur Romania, tenis de masa jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg