TikTok face schimbări pe fondul războiului. Iată ce va apărea în dreptul videoclipurilor

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

TikTok va adăuga etichete la videoclipurile ce sunt controlate de stat pe platforma sa. Aceste schimbări au în vedere videoclipurile informative și știrile de pe platformă. 

Pagina oficială a TikTok / Pixabay
Pagina oficială a TikTok / Pixabay

Cu toate acestea, TikTok merge într-o direcție diferită, deoarece nu o va face ca Facebook, Twitter și alte platforme în ceea ce privește problema internațională. TikTok și-a actualizat, de asemenea, politica față de Rusia.

Potrivit unui comunicat de presă de la TikTok, acesta nu interzice în totalitate Rusia și presa controlată de Kremlin, așa cum au făcut alte companii de social media. De amintit, TikTok este creat de ByteDance din China. 

În schimb, va  adăuga etichete la videoclipurile ce sunt controlate de stat pentru a avertiza oamenii că informațiile oferite sunt dictate de Moscova.

Spre deosebire de interzicerea directă de la Facebook și Twitter, care s-a concentrat pe interzicerea conținutului de la aceste organizații, în speranța de a opri eforturile sale de a-și exprima partea. Rețelele sociale reprezintă un spectru masiv acum pe care utilizatorii îl folosesc pentru informații și nevoi diferite, concentrându-se pe numeroasele caracteristici ale publicului. 

TikTok și-a actualizat lansarea și a spus că suspendă mai multe funcții pentru Rusia, mai ales acum că se confruntă cu o dispută cu statul său din apropiere, Ucraina. TikTok își suspendă funcțiile de stream live pentru aceasta, dar și noile sale videoclipuri care vor ajunge pe platformă. 

Sistemul de mesagerie din TikTok pentru Rusia nu va fi afectat de această schimbare și se va concentra mai mult pe conținutul disponibil pe platformă și postat de utilizatorii săi. Adică, utilizatorii din Rusia vor avea parte, predominant, de conținut din țara lor.

TikTok, o problemă pentru adolescenți

TikTok este acum investigat de procurorul general al Statelor Unite pentru efectul său asupra adolescenților care consumă în mod regulat această platforma de socializare, care se concentrează pe impactul acesteia asupra sănătății lor mintale. Există și alte dispute și concentrări pentru TikTok, dar acesta se concentrează pe ceva discutat similar pe Instagram. și Facebook.

Semnificația TikTok a crescut rapid în ultimii ani, oferind companiei multe laude și utilizatori care au fost fideli platformei sale încă de la început. TikTok a făcut, de asemenea, mai multe mișcări pentru a-și proteja tinerii utilizatori care navighează prin serviciile sale, concentrându-se pe numeroasele filtre de conținut pe care le va impune copiilor și adolescenților, în special pentru conținutul pentru adulți . 

TikTok a adus multe schimbări pentru public pentru a adera la anumite vârste, grupuri, națiuni și multe altele, dar acum se concentrează pe aducerea unei funcții care ajută la adoptarea unei poziții asupra unei probleme internaționale. Interdicțiile și suspendările Rusiei de pe platforma sa au o abordare diferită pentru TikTok, spre deosebire de mișcarea Facebook și Twitter care s-a concentrat pe interdicții totale.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net