TikTok face schimbări pe fondul războiului. Iată ce va apărea în dreptul videoclipurilor

TikTok va adăuga etichete la videoclipurile ce sunt controlate de stat pe platforma sa. Aceste schimbări au în vedere videoclipurile informative și știrile de pe platformă. 

tiktok   2481 jpg
Pagina oficial─â a TikTok / Pixabay

Cu toate acestea, TikTok merge ├«ntr-o direc╚Ťie diferit─â, deoarece nu o va face ca Facebook, Twitter ╚Öi alte platforme ├«n ceea ce prive╚Öte problema interna╚Ťional─â. TikTok ╚Öi-a actualizat, de asemenea, politica fa╚Ť─â de Rusia.

Potrivit unui comunicat de presă de la TikTok, acesta nu interzice în totalitate Rusia și presa controlată de Kremlin, așa cum au făcut alte companii de social media. De amintit, TikTok este creat de ByteDance din China. 

├Än schimb, va┬á ad─âuga etichete la videoclipurile ce sunt controlate de stat pentru a avertiza oamenii c─â informa╚Ťiile oferite sunt dictate de┬áMoscova.

Spre deosebire de interzicerea direct─â de la Facebook ╚Öi Twitter, care s-a concentrat pe interzicerea con╚Ťinutului de la aceste organiza╚Ťii, ├«n speran╚Ťa de a opri eforturile sale de a-╚Öi exprima partea. Re╚Ťelele sociale reprezint─â un spectru masiv acum pe care utilizatorii ├«l folosesc pentru informa╚Ťii ╚Öi nevoi diferite, concentr├óndu-se pe numeroasele caracteristici ale publicului.┬á

TikTok ╚Öi-a actualizat lansarea ╚Öi a spus c─â suspend─â mai multe func╚Ťii pentru Rusia, mai ales acum c─â se confrunt─â cu o disput─â cu statul s─âu din apropiere, Ucraina. TikTok ├«╚Öi suspend─â func╚Ťiile de stream live pentru aceasta, dar ╚Öi noile sale videoclipuri care vor ajunge pe platform─â.┬á

Sistemul de mesagerie din┬áTikTok┬ápentru Rusia nu va fi afectat de aceast─â schimbare ╚Öi se va concentra mai mult pe con╚Ťinutul disponibil pe platform─â ╚Öi postat de utilizatorii s─âi. Adic─â, utilizatorii din Rusia vor avea parte, predominant, de con╚Ťinut din ╚Ťara lor.

TikTok, o problem─â pentru adolescen╚Ťi

TikTok este acum investigat de procurorul general al Statelor Unite pentru efectul s─âu asupra adolescen╚Ťilor care consum─â ├«n mod regulat aceast─â platforma de socializare, care se concentreaz─â pe impactul acesteia asupra s─ân─ât─â╚Ťii lor mintale. Exist─â ╚Öi alte dispute ╚Öi concentr─âri pentru TikTok, dar acesta se concentreaz─â pe ceva discutat similar pe Instagram. ╚Öi Facebook.

Semnifica╚Ťia TikTok a crescut rapid ├«n ultimii ani, oferind companiei multe laude ╚Öi utilizatori care au fost fideli platformei sale ├«nc─â de la ├«nceput. TikTok a f─âcut, de asemenea, mai multe mi╚Öc─âri pentru a-╚Öi proteja tinerii utilizatori care navigheaz─â prin serviciile sale, concentr├óndu-se pe numeroasele filtre de con╚Ťinut pe care le va impune copiilor ╚Öi adolescen╚Ťilor, ├«n special pentru con╚Ťinutul pentru adul╚Ťi .┬á

TikTok┬áa adus multe schimb─âri pentru public pentru a adera la anumite v├órste, grupuri, na╚Ťiuni ╚Öi multe altele, dar acum se concentreaz─â pe aducerea unei func╚Ťii care ajut─â la adoptarea unei pozi╚Ťii asupra unei probleme interna╚Ťionale. Interdic╚Ťiile ╚Öi suspend─ârile Rusiei de pe platforma sa au o abordare diferit─â pentru TikTok, spre deosebire de mi╚Öcarea Facebook ╚Öi Twitter care s-a concentrat pe interdic╚Ťii totale.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan
image png
ion iliescu jpeg
image png
image png
image png