Set─ârile secrete de pe TikTok. Cum s─â-╚Ťi modifici complet experien╚Ťa

TikTok ofer─â un flux nesf├ór╚Öit de videoclipuri distractive, informative ╚Öi care n-ar avea ce c─âuta ├«n online, dar care te pot face s─â scrollezi ore ├«n ╚Öir ╚Öi s─â pierzi cantit─â╚Ťi iresponsabile de somn ╚Öi timp.

tiktok   2481 jpg

Cu at├ót de mult con╚Ťinut interesant, este u╚Öor s─â pierde╚Ťi clipuri pe care a╚Ťi dori s─â le revede╚Ťi mai t├órziu, chiar ╚Öi dup─â ce le-a╚Ťi marcat ca preferat.┬á

Din fericire, TikTok v─â permite s─â sorta╚Ťi┬ávideoclipurile┬ápreferate ├«n colec╚Ťii, ad─âug├ónd o anumit─â ordine a noilor voastre obsesii, astfel ├«nc├ót s─â nu derula╚Ťi prin sute de videoclipuri cu glume pentru a g─âsi acea re╚Ťet─â de pui pr─âjit.

Cum s─â ai grij─â ╚Öi s─â-╚Ťi ordonezi con╚Ťinutul de pe TikTok

Iat─â cum s─â v─â sorta╚Ťi videoclipurile preferatele de pe TikTok ├«n colec╚Ťii.

  • Deschide TikTok.
  • Atinge╚Ťi pictograma profilului din col╚Ťul din dreapta jos al ecranului pentru a accesa profilul dvs.
  • Atinge╚Ťi pictograma marcaj din panglic─â de l├óng─â butonul ÔÇ×Edita╚Ťi profilulÔÇŁ. Aceasta v─â va afi╚Öa toate videoclipurile pe care le-a╚Ťi marcat ca preferate, precum ╚Öi colec╚Ťiile pe care le-a╚Ťi creat.
  • Atinge ÔÇ×Creeaz─â o colec╚Ťie nou─âÔÇŁ. Va ap─ârea o fereastr─â care v─â va cere s─â introduce╚Ťi un nume pentru noua colec╚Ťie, care poate avea p├ón─â la 30 de caractere.
  • Dup─â ce a╚Ťi introdus numele unei colec╚Ťii, atinge╚Ťi butonul ro╚Öu ÔÇ×Urm─âtorulÔÇŁ. Acest lucru v─â va duce la o pagin─â ÔÇ×Selecta╚Ťi videoclipuriÔÇŁ care afi╚Öeaz─â toate videoclipurile pe care le-a╚Ťi ad─âugat la preferate, dar pe care nu le-a╚Ťi ad─âugat la o colec╚Ťie anume.
  • Derula╚Ťi ╚Öi selecta╚Ťi toate clipurile pe care le dori╚Ťi ├«n noua dvs. colec╚Ťie. Dup─â ce a╚Ťi terminat, atinge╚Ťi butonul ro╚Öu ÔÇ×Ad─âuga╚Ťi videoclipuriÔÇŁ din partea de jos a ecranului. De asemenea, acest buton va afi╚Öa ╚Öi num─ârul de videoclipuri pe care le-a╚Ťi selectat.

Pentru a ad─âuga, elimina sau transfera videoclipuri ├«ntr-o alt─â colec╚Ťie, deschide╚Ťi colec╚Ťia┬ácu TikTok-ul pe care dori╚Ťi s─â-l muta╚Ťi ╚Öi atinge╚Ťi butonul ÔÇ×Gestiona╚Ťi videoclipurileÔÇŁ din partea de sus a ecranului. Dac─â colec╚Ťia nu con╚Ťine deja videoclipuri, butonul va ar─âta mesajul ÔÇ×Ad─âuga╚Ťi videoclipuriÔÇŁ.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg
7 act 1 2col trotineta jpeg