Setările secrete de pe TikTok. Cum să-ți modifici complet experiența

TikTok oferă un flux nesfârșit de videoclipuri distractive, informative și care n-ar avea ce căuta în online, dar care te pot face să scrollezi ore în șir și să pierzi cantități iresponsabile de somn și timp.

tiktok   2481 jpg

Cu atât de mult conținut interesant, este ușor să pierdeți clipuri pe care ați dori să le revedeți mai târziu, chiar și după ce le-ați marcat ca preferat. 

Din fericire, TikTok vă permite să sortați videoclipurile preferate în colecții, adăugând o anumită ordine a noilor voastre obsesii, astfel încât să nu derulați prin sute de videoclipuri cu glume pentru a găsi acea rețetă de pui prăjit.

Cum să ai grijă și să-ți ordonezi conținutul de pe TikTok

Iată cum să vă sortați videoclipurile preferatele de pe TikTok în colecții.

  • Deschide TikTok.
  • Atingeți pictograma profilului din colțul din dreapta jos al ecranului pentru a accesa profilul dvs.
  • Atingeți pictograma marcaj din panglică de lângă butonul „Editați profilul”. Aceasta vă va afișa toate videoclipurile pe care le-ați marcat ca preferate, precum și colecțiile pe care le-ați creat.
  • Atinge „Creează o colecție nouă”. Va apărea o fereastră care vă va cere să introduceți un nume pentru noua colecție, care poate avea până la 30 de caractere.
  • După ce ați introdus numele unei colecții, atingeți butonul roșu „Următorul”. Acest lucru vă va duce la o pagină „Selectați videoclipuri” care afișează toate videoclipurile pe care le-ați adăugat la preferate, dar pe care nu le-ați adăugat la o colecție anume.
  • Derulați și selectați toate clipurile pe care le doriți în noua dvs. colecție. După ce ați terminat, atingeți butonul roșu „Adăugați videoclipuri” din partea de jos a ecranului. De asemenea, acest buton va afișa și numărul de videoclipuri pe care le-ați selectat.

Pentru a adăuga, elimina sau transfera videoclipuri într-o altă colecție, deschideți colecția cu TikTok-ul pe care doriți să-l mutați și atingeți butonul „Gestionați videoclipurile” din partea de sus a ecranului. Dacă colecția nu conține deja videoclipuri, butonul va arăta mesajul „Adăugați videoclipuri”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net