Summer Well 2022. Informații despre line-up și bilete

Ultima actualizare:

Mai sunt doar câteva zile de la ediția din 2022 a festivalului Summer Well, iar line-up-ul va fi unul incendiar. Drept dovadă, fanii au epuizat deja toate biletele puse în vânzare de către organizatori, iar acum caută disperați variante de resale, totul doar pentru a-și vedea artiștii preferați.

summer well 2019 jpeg

În mai puțin de o lună festivalul Summer Well 2022 își va deschide porțile pentru fanii care au așteptat cu sufletul la gură să vadă mari artiști pe scena din proximitatea Capitalei. Domeniul Știrbey va fi animat de soliști și trupe de talie mondială, restaurante și baruri cunoscute de amatorii de distracție din capitală și multe alte surprize pregătite de organizatori.

Cu siguranță, festivalul Summer Well 2022 are un line-up neașteptat, iar noi ți-am pregătit o listă de informații folositoare, menite să te ajute să petreci un weekend de neuitat în Buftea, pe domeniul Știrbey.

Line-up Summer Well 2022. Iată ce artiști urcă pe scenă

Organizatorii festivalului au postat pe rețelele de socializare ale Summer Well lista completă a artiștilor care vor face spectacol în cele câteva zile ale festivalului de lângă București. Astfel, pe zile, vor urca pe scenă:

·         Vineri, 12 august 2022. Future Islands, Channel Tres, Sad Night Dynamite, Lea Porcelain, Dylan Fraser, Șuie Paparude și Flight Facilities;

·         Sâmbătă, 13 august 2022. Arctic Monkeys, Inhaler, Alice Merton, Blu DeTiger, Hayes & Y, GoldLink, Amuly și Digitalism;

·         Duminică, 14 august 2022. Nothing But Thieves, Jungle, Roosevelt, Self Esteem, Jadu Heart, Tkay Maidza, Killa Fonic și Bob Moses.

Programul și biletele la Summer Well 2022

Biletele la ediția din anul 2022 a festivalului Summer Well, ediția cu numărul 11, mai exact, s-au vândut ca pâinea caldă, în ciuda prețului destul de piperat. Acestea apar out of stock pe site-ul oficial al evenimentului, însă mai multe persoane caută să își vândă abonamentele. Dacă alegeți această variantă aveți grijă ca nu cumva persoana să vă înșele.

Prețul unui abonament a fost de 675 de lei, la care se adaugă și 6% taxă de rezervare. Programul poate fi consultat pe aplicația oficială pusă la dispoziție de organizatori. 

Reguli de acces la festival

„Festivalul va respecta toate regulile și restricțiile impuse de autorități la momentul evenimentului pe care, bineînțeles, nu le putem prevedea. Cu toate acestea, premisa deținerii unui certificat verde pentru a putea participa trebuie luată în calcul.

Participanții nu au voie să intre în locație cu alimente și băuturi din exterior.

Animalele de companie nu sunt permise în interiorul locației.

Doar fotografii și cameramanii autorizați au voie să aducă la festival camere profesionale.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit la festival dacă îi însoțește un părinte cu bilet valabil. (1 bilet = 1 copil)”, se arată pe site-ul oficial al Summer Well 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net