Super oferta de weekend de la Lidl vine cu o reducere uriașă pentru 2 produse iubite de români, de sâmbătă, 29 iulie 2023. Va fi bătălie pe ele

Ultima actualizare:

Două produse adorate de români vin la super oferta de weekend de la Lidl, de sâmbătă, 29 iulie. Celebrul lanț de magazine a făcut anunțul, iar clienții se vor înghesui să beneficieze de prețurile mici. Profită și tu de costurile mici și nu rata această oportunitate.

Super oferta de weekend de la Lidl, sâmbătă, 29 iulie
Super oferta de weekend de la Lidl, sâmbătă, 29 iulie

Produse la super oferta de weekend de la Lidl, de sâmbătă, 29 iulie

A venit weekendul, așa că e momentul să te bucuri reducerea uriașă care există în cea mai nouă ofertă Lidl. Îndrăgitul supermarket are câteva produse populare care se vor găsi la raft la prețuri excelente. În primul rând, carnea tocată vită-porc vine cu o economie substanțială pentru buzunarul tău. Cumpărat des români, acest produs Lidl se vinde în weekend la ofertă, iar reducerea este de 26%. Concret, pentru o caserolă de 500 de grame vei plăti doar 10,99 lei față de 14,99 lei cât era prețul până acum.

Și dacă tot am văzut acest produs la reducere Lidl, ne-am gândit că nu strică să vă oferim și o rețetă excelentă de vară. E weekend, așa că e momentul când multe gospodine fac spectacol în bucătărie. N-ar strică o mâncare simplă de chifteluțe cu cartofi. Știm bine că acest fel e pe placul tuturor și nu aveți nevoie decât de câteva ingriediente și de 40 de minute.

Ai nevoie de produsul Lidl aflat la ofertă și de câteva lucruri pe care sigur le găsești prin casă. Așadar, îți trebuie: 1 kg de cartofi, 700 gr de carne tocată (vită-porc), jumătate de pahar de orez, 2 cepe, 2 morcovi, 70 gr de pastă de tomate,1 linguriță de ierburi italiene, 1 foaie de dafin, sare și piper negru (după gust) și ulei pentru prăjit.

După ce amestecați orezul spălat bine cu carnea tocată cumpărată de la oferta de weekend de la Lidl, adăugați sare și piper negru și modelați chifteluțele cât o nucă. Le veți arunca apoi în tigaia cu ulei încins, le prajiți la foc mediu până se rumenesc pe toate părțile, iar apoi veniți cu restul ingredientelor precum ceapa și sosul de tomate. Ulterior adăugați cartofii, iar ierburile și foaie de dafin se pun cu 5 minute înainte ca mâncarea să fie gata.

Bun, acum că am rezolvat și problema mesei pentru o zi de weekend, e timpul să vedem ce se mai află în oferta Lidl de sâmbătă, 29 iulie, deorece alte produse iubite de români se găsesc la prețuri excelente.

Produs Lidl la oferta de weekend, sâmbătă, 29 iulie

Catalogul pentru oferta Lidl ne indică un alt produs pentru care va fi bătălie în weekend. Mai exact, vorbim de brânză rasă care merge de minune în multe din gustările preferate de români. Reducerea este 40%, astfel că prețul acestui produs Lidl este de doar 5,99 lei față de 9,99 lei cu cât se vindea până acum.

O altă oportunitate de a face economii substanțiale se găsește la hârtia igienică de la Floralys. Cumpărat de mulți clienți, acest produs este la super ofertă Lidl în weekend. Concret, de sâmbătă, 29 iulie, vei plăti doar 6,99 lei pentru 8 role. Prețul vechi era de 11,79 lei, iar reducerea este de 40%. Nu e deloc rău și cu siguranță românii își vor face provizii serioase. Va fi bătaie mare pe acest produs, mai ales că pandemia ne-a arătat că românii iubesc să facă achiziții pe termen lung.

Totodată, câteva din băuturile răcoritoare carbogazoase vor avea un preț Lidl excelent, în ultimul weekend din iulie. Concret, pentru 6 cutii vei plăti doar 16,99 lei. Aceste produs au însă un stoc limitat, după cum se arată în catalogul Lidl, așa că va trebui să te trezești de dimineață pentru a profita de prețul scăzut. Nu uita că oferta de weekend de la Lidl este valabilă doar pe 29 și 30 iulie 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net