Țeapa imensă pe care și-a luat-o un român într-un local din Bulgaria! Turiștii ar face bine să evite locația

Ultima actualizare:

Un român a trecut prinr-o mare înșelăciune într-un local bulgăresc! Suma pe care a plătit-o bărbatul este uimitoare și a sfăuit pe toată lumea să se ferească de această locație. Turistul a descris întâmplarea cu lux de amănunte.

Țeapa imensă pe care și-a luat-o un român într-un local din Bulgaria!
Țeapa imensă pe care și-a luat-o un român într-un local din Bulgaria!

Țeapa pe care și-a luat-o un român la un local bulgăresc

Un turist român a decis să își împărtășească pățania prin care a trecut pe un grup de Facebook pentru a-i avertiza și pe alții să fie atenți atunci când pleacă în vacanță. Mai exact, bărbatul a povestit că în drumul său din Grecia spre casă a decis să poposească la un restaurant din localitatea Arbanasi, Bulgaria. Acolo a rămas dezamăgit să vadă că preparaele nu arătau nici pe departe la fel ca în meniu. Totuși, nu asta este ceea ce l-a șocat cel mai tare, ci faptul că prețurile din meniu nu corespundeau deloc cu nota, astfel încât turistul a fost nevoit să plătească o sumă mult mai mare, fără bon fiscal! Mai exact, prețurile erau duble față de ceea ce era afișat. 

„Atenție, fugiți cât puteți de această locație! Întorși recent din Thassos și fiind extrem de obosiți de pe drum, am poposit în Bulgaria în localitatea Arbanasi pentru a ne odihni peste noapte, iar după ce ne-am cazat, am ieșit în oraș să luăm masa.

În centrul orașului am fost abordați în fața unui restaurant de către un tânăr bulgar, care foarte prietenos ne-a invitat în restaurant și ne-a prezentat meniul scris atât în bulgară, cât și în engleză, detaliat cu poze foarte atrăgătoare.

Când a sosit ceea ce am comandat, am rămas complet stupefiați, nu arătau deloc ca în imaginile din meniu. În sfârșit, am servit cele aduse, după care, am cerut nota de plată. Aici surpriză, nu ne-a adus nimic fiscalizat.

Nici măcar nu ne-a dat un bon scris de mână, am plătit suma cerută cu cardul și am plecat”, a mărturisit turistul român legat de restaurantul din Bulgaria pe pagina de Facebook Forum Declarații. 

Restaurantul cu pricina este Arbat Guest Rooms, iar turistul i-a îndemnat pe ceilalți internauți care se pregătesc să meargă în vacanță să evite acest loc și nici să nu se avânte în localuri sunt abordați încă de la intrare de ospătari pentru a servi masa la ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net