Destinația de vis care se află la 2 ore de Craiova, cu o frumusețe aparte. Turiștii se îmbulzesc să ajungă aici

Ultima actualizare:

Veți fi în perioada următoare prin Craiova? Aveți drum prin acea parte a țării și sunteți cu mașina? Ei bine, avem vești care, cu siguranță, vă vor surprinde! Cum ați reacționa dacă ați afla că la nici 2 ore distanță de Craiova se află un loc de o frumusețe atât de uluitoare, încât pare desprins din filmele „Avatar”? Ei bine, acest loc est unul dintre cele mai populare destinații turistice din Bulgaria, iar cu siguranță vă veți dori să o vizitați și dumneavoastră!

De multe ori, putem avea impresia că dacă locuim într-un anume loc, devenim și experți în întreaga zonă. Însă, dacă vă numărați printre cei ce locuiesc în Craiova, știați ce incredibil de frumos se află la doar 2 ore distanță de voi? Ei bine, dacă sunteți din acest oraș, sau, poate doar că aveți treabă prin această parte a țării, atunci Click! vă recomandă să faceți un mic ocol până la vecinii noștri din Bulgaria, unde veți descoperi un loc de frumusețe rară!

Mai precis, este vorba despre fortăreața Belogradchik, un loc unde veți dori să reveniți cât mai des posibil! Acest loc incredibil nu este un punct de interes doar din cauza istoriei incredibile pe care o are, ci și datorită formațiunilor naturale de piatră, ce arată de parcă ar fi din filmele „Avatar”. Fortăreața a fost construită în timpul Imperiului Roman, în secolul III. Iar încă de atunci, ea a fost folosită continuu, vreme de secole, până în secolul XIX!

Un loc de o frumusețe rară, la doar 2 ore de Craiova

Pe lângă fortăreață, formațiunile de roci atrag turiști din întreaga lume, iar UNESCO ia în calcul să le introduce în lista patrimoniului cultural al lumii. Aceste stânci ajung chiar la 200 de metri înălțime, iar dacă credeți că surprizele se încheie aici, vă înșelați!

Exisăt și faimoasa peșteră Magura, unde puteți admira picturi rupestre făcute cu mii de ani în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net