Testul de 10 secunde care i-a înnebunit pe români. Doar 1 din 100 de oameni găsesc animalul din imagine

Ultima actualizare:

O iluzie optică perfectă le face probleme românilor, puțini sunt cei care o pot rezolva. Totul pare foarte simplu, trebuie să găsești animalul din imagine. Dar se pare că sarcina poate fi rezolvată doar de „genii”.

Imaginea care le dă tuturor dureri de cap / foto: reddit
Imaginea care le dă tuturor dureri de cap / foto: reddit

Iluzia optică are în centru un bătrânel simpatic. El poartă o beretă pe cap, are o barbă lungă și pare cam supărat. Doar că undeva în acest desen există și un animal. Tu l-ai văzut?

Răspunsul trebuie dat în mai puțin de cinci minute, o sarcină care pare aproape imposibilă. Acest test poate să dovedească cu adevărat inteligența și să îi distingă pe cei mai inteligenți dintre oameni.

Desenul este deja viral pe rețelele de socializare, unde internauții au încercat să dea răspunsul corect. Unii au greșit, dar alții au găsit animalul din iluzia optică dificilă.

1% din populație dă răspunsul bun

Desenatorul susține că sarcina este dificilă mai ales că inclusiv cel care a făcut acest desen, caricaturistul rus Valentine Dubinin, spune că doar 1% din populația lumii poate să destingă unde este animalul.

Dacă ai studiat imaginea și nu ai găsit animalul înseamnă că trebuie să vă oferim și răspunsul corect. Un sfat înainte de a face acest lucru este să te uiți atent la imagine, dar cu capul rotit într-o parte.

Ar trebui să vezi unde este, de fapt, animalul din această iluzie optică ce dă bătăi de cap. Animalule este cu susul în jos. Astfel, putem să îl vedem abia când întoarcem imaginea complet.

Atunci vom vedea un cățeluș drăguț, cu multe plete și care ține un os cu lăbuțele. Iar barba bătrânelului din iluzia optică este vârful capului cățelului.

Dacă ai reușit să ghicești răspunsul corect, atunci felicitări! Faci parte din acea categorie de persoane speciale. Adică un adevărat geniul, care are o atenție mult mai dezvoltată decât a oamenilor obișnuiți, care, cel puțin în România, are un IQ mediu între 90 și 110. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net