Testul simplu prin care îți dai seama dacă ești fericit în cuplu! Durează doar 2 minute

Ultima actualizare:

Testul simplu prin care îți dai seama dacă ești fericit în cuplu! Află dacă relația în care ești te împlinește cu adevărat sau nu.

Cuplu jpg

Relațiile sunt lucruri foarte complexe care pentru a funcționa necesită multă muncă și voință din parte ambilor parteneri. Nicio relație nu seamănă una cu alta, însă cert este că pentru a merge, este necesar să comunicați și să vă înțelegeți nevoile unul altuia. O relație se bazează pe sinceritate, respect și bunăvoință, dincolo de compatibilitatea emoțională și sexuală.

Testul care în 2 minute își dezvăluie dacă ești fericit în cuplu

Vom descrie trei situații de cuplu diferite. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți una dintre ele, adică pe cea care vi se potrivește cel mai bine și care vi se pare că reprezintă o relație ideală. Care dintre aceste trei scenarii credeți că descrie cel mai fericit și mai împlinit cuplu: numărul 1, 2 sau 3?

Cuplul numărul 1: Cuplul ia micul dejun acasă, apoi fiecare își vede de treburile sale. După serviciu, bărbatul merge la sală, în timp ce femeia bea o cafea cu prietenele ei. Seara, partenerii se întâlnesc acasă, vorbesc despre ziua lor și planifică o activitate comună pe care să o facă împreună în weekend. În acest scenariu, a iubi pe cineva nu înseamnă să îți pierzi independența individuală. Fiecare partener are nevoie de propria libertate, dar, bineînțeles, trebuie să încerce să își implice jumătatea câtuși de puțin. Partenerii sunt introvertiți și fiecare își rezolvă problemele singur, fără să îl deranjeze pe celălalt.

Cuplu jpg

Cuplul numărul 2: Cuplul nu se scapă niciodată din ochi: cei doi iau micul dejun în pat, stau pe mesaje și apeluri video toată ziua... Fac totul împreună! Se duc împreună la sala de sport, ies în oraș cu prietenii, își vizitează părinții. Sunt inseparabili! Aici, cuplul este super romantic! Partenerii se dau peste cap pentru a se mulțumi unul pe celălalt și le este greu să plece unul de lângă celălalt, chiar și numai pentru câteva ore! Le place să se afișeze împreună și să-și arate dragostea în fața tuturor!

Cuplul numărul 3: Cei doi parteneri se văd cu greu! Fiecare are propriile ocupații, hobby-uri și programe de lucru. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a primi sprijinul celuilalt, cei doi se ajută reciproc să meargă mai departe împreună. Acest cuplu își exprimă dragostea în mod diferit. Pentru ei, dragostea înseamnă să se ajute reciproc și să depășească împreună încercările vieții. Nu există o altă dovadă de iubire ca aceasta!

Cum îți dai seama dacă ești fericit în cuplu

Marea întrebare care te va face să își dai seama dacă ești fericit sau nu este: relația ta seamănă cu cea pe care ai ales-o? Dacă răspunsul este da, înseamnă că ești fericit și împlinit în cuplul tău! Dacă nu, este posibil ca relația voastră să nu fie la apogeu și situația e bine să se schimbe... Revizuiește-ți prioritățile și discută-le cu partenerul tău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net