Top trei cei mai infideli bărbați, în funcție de semnul zodiacal. Trebuie să-i eviți, dacă vrei relații sănătoase!

Infidelitatea este una dintre cele mai răspândite probleme care conduc la încheierea relațiilor de cuplu. Atât femeile, cât și bărbații obișnuiesc să-și trădeze, din terțe motive, partenerul de viață. Astăzi vorbim despre infidelitatea în rândul bărbaților și mai jos vom enumera trei zodii masculine predispuse la infidelitate.

Bărbații născuți sub aceste semne zodiacale sunt printre cei mai infideli / foto: Pexels
Bărbații născuți sub aceste semne zodiacale sunt printre cei mai infideli / foto: Pexels

Dacă ești femeie și tinzi să te ghidezi după anumite caracteristici zodicale atunci când îți alegi partenerul de viață sau deja locuiești cu el, trebuie să știi că cele mai predispuse zodii masculine la infidelitate sunt nativii născuți în semnul Săgetătorului, al Vărsătorului și al Berbecului.

Locul 1: Nativii în zodia Săgetătorului

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal tine să fie considerați cei mai infideli. Reușesc cu greu să dea dovadă de fidelitate față de partenerele lor, iar cei care sunt căsătoriți adesea obișnuiesc să ducă o viață dublă.

Aventura le caracterizează viața din mai multe puncte de vedere, motiv pentru care niciodată nu pot fi ținuți în frâu. Indiferent de cât de intense sunt sentimentele față de partenerele lor, mereu vor simți nevoia de ceva mai mult.

Cu dificultate reușesc să ia în serios angajamentul în care sunt implicați și trăiesc pentru senzații și experiențe noi.

Săgetătorii, Vărsătorii și Berbecii cu greu pot fi ținuți în frâu / foto: Pexels
Săgetătorii, Vărsătorii și Berbecii cu greu pot fi ținuți în frâu / foto: Pexels

Locul 2: Nativii din zodia Vărsătorului

Acești bărbați nu cunosc semnificația cuvântului „loialitate” și sunt instabili emoțional. Nu pun în balanță avantajele și dezavantajele care pot apărea atunci când se aruncă într-o aventură, indiferent care ar putea fi consecințele.

Se plictisesc rapid atunci când sunt împreună cu o persoană care nu dă totul pentru a ține flacăra iubirii aprinsă și intensitatea emoțiilor. Nu le pasă dacă sunt prinși „cu mâța-n sac” și rareori au mustrări de conștiință. Doamnelor și domnioșoarelor, în consecință, nu uitați că nativii Vărsător sunt cunoscuți drept „rebelii zodiacului”.

Locul 3: Nativii din zodia Berbecului

Bărbații născuți în acest semn zodiacal pot părea deseori fără empatie, și nu le ia foarte mult timp să lase în spate o căsnicie sau o relație de lungă durată. Nepăsarea de care dau dovadă se resimte ca un cuțit în spate pentru partenerele lor, însă puțini sunt cei cărora le pasă.

Urăsc să li se atragă atenție asupra greșelilor lor, urăsc conflictele și stresul. Aleg, în schimb, să trăiască experiențe pline de intensitate alături de femeile de care se simt atrași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
woman 2593366 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net