Tot mai mulți români preferă se se întoarcă în România: „În Anglia lucrăm ca roboțeii”

Din ce în ce mai mulți români aleg să se întoarcă în țară în căutarea unei vieți mai echilibrate și a unor priorități mai bine stabilite. Tatiana și Mihai Teleptean sunt doi dintre acești români care, după ani de muncă și prosperitate materială în Anglia, au hotărât că este momentul să revină definitiv în România.

Tatiana și Mihai. Foto: arhiva personală.
Tatiana și Mihai. Foto: arhiva personală.

„În Anglia lucrăm ca roboțeii"

În 2013, Tatiana și Mihai au ales Anglia ca destinație pentru o nouă viață, sperând că vor scăpa de presiunile și constrângerile vieții agitate din România. Cu toate acestea, după mai mulți ani de muncă și sacrificii, au ajuns la concluzia că banii nu aduc fericirea absolută și că este mai important să-și petreacă timpul alături de familie și să trăiască într-un mediu care să le ofere o mai mare satisfacție personală și profesională.

"În Anglia lucrăm ca roboțeii și facem schimb de ture ca să avem grijă de copii. Nu am putut petrece timp de calitate împreună... Ne ajunge, e momentul să ne întoarcem definitiv acasă! Suntem pozitivi şi avem încredere că ne va fi bine și în țară", a mărturisit Tatiana pentru Anuntul UK.

Decizia lor de a reveni în România nu a fost ușoară, mai ales având în vedere situația financiară solidă pe care o aveau în Regatul Unit. Cu toate acestea, familia Teleptean a realizat că lucrurile materiale nu pot compensa lipsa de timp petrecut alături de familie și frustrările legate de sistemul medical britanic.

„Anglia s-a schimbat mult în ultimii ani, iar unii refuză să vadă asta..."  

Pe lângă aceste aspecte, schimbările majore din Anglia în ultimii ani i-au făcut să se simtă din ce în ce mai puțin conectați cu mediul în care trăiesc. "Anglia s-a schimbat mult în ultimii ani, iar unii refuză să vadă asta...", a adăugat Tatiana.

Revenirea în România a devenit o opțiune tot mai clară pentru familia Teleptean, mai ales după ce au aflat că Tatiana este însărcinată. Prioritățile lor s-au schimbat, iar nevoia de a trăi într-un mediu familiar și alături de cei dragi a devenit din ce în ce mai presantă.

Astfel, Tatiana și Mihai Teleptean sunt doar doi dintre românii care fac alegerea de a reveni în România în căutarea unei vieți mai echilibrate și mai împlinite, punând în prim plan valorile familiei și tradițiile românești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net