Turiștii străini au luat cu o asalt o localitate din România. Seamănă cu Elveția, locurile pitorești sunt de o frumusețe aparte și mulți își doresc să o viziteze

Ultima actualizare:

Turiștii străini au descoperit un adevărat colț de rai ascuns în inima României, o destinație de poveste asemănătoare cu pitorescul Elveției. În inima Bucovinei, satele pitorești își dezvăluie farmecul autentic, oferind peisaje idilice și o frumusețe aparte ce îi captivează pe cei ce le vizitează. Cu case tradiționale bine conservate, biserici vechi și pictate în stilul specific al regiunii și peisaje naturale de o rară splendoare, aceste sate au început să atragă tot mai mulți vizitatori dornici să exploreze aceste locuri pline de istorie și tradiție. Drumurile șerpuite ce străbat dealurile acoperite de păduri dese,  văile adânci și râurile limpezi care curg liniștite își așteaptă cu răbdare descoperitorii. Fiecare colț de Bucovina păstrează povestea unei lumi vechi, o cultură bogată și autentică, care așteaptă să fie descoperită și iubită de călători din întreaga lume.

Satul Pleșa. Foto: arhiva.
Satul Pleșa. Foto: arhiva.

Pleșa, satul care a devenit un punct de atracție pentru turiști

Unul dintre aceste sate încântătoare este Pleșa, situat în apropierea orașului Gura Humorului. Cu o istorie bogată, Pleșa a devenit un punct de atracție pentru turiști în căutare de experiențe autentice.

Cu o populație exclusiv poloneză, Pleșa este un adevărat paradis pentru cei care doresc să descopere tradițiile și obiceiurile unei culturi bogate și variate. Prin peisajele sale spectaculoase și aerul curat de munte, satul oferă o oază de liniște și relaxare pentru cei care îl vizitează.

Cu toate că accesul în sat necesită o călătorie pe serpentine abrupte, turiștii sunt răsplătiți cu priveliști panoramice uimitoare, care îi încântă și îi captivează.

Ce atracții turistice sunt în această zonă

În ceea ce privește cazarea, turiștii trebuie să țină cont că tarifele pot fi destul de ridicate, însă experiența oferită de satul Pleșa este cu adevărat memorabilă și merită fiecare banut cheltuit.

Printre atracțiile turistice pe care le oferă satul se numără drumețiile către Peștera Vrăjitoarelor sau Pietrele Șoimului, unde vizitatorii pot admira frumusețea naturală a zonei și pot experimenta aventuri unice în mijlocul naturii.

Așadar, Pleșa din Bucovina reprezintă un colț de rai ascuns, ce merită descoperit de către turiștii dornici să evadeze din cotidian și să se bucure de frumusețea autentică a României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net