Bucureștenii, invitați la o plimbare de groază, de Halloween! Experiența inedită va fi narată de Maia Morgenstern

Ultima actualizare:

Într-un weekend plin de mister, de Halloween, bucureștenii sunt invitați la o experiență specială pentru a descoperi "Bucureștiul bântuit". Această aventură este ghidată de nimeni alta decât cunoscuta actriță Maia Morgenstern, ale cărei povestiri vor da culoare fiecărui moment al călătoriei înfricoșătoare.

Uber invită bucureștenii la o plimbare de groază, de Halloween
Uber invită bucureștenii la o plimbare de groază, de Halloween

Incursiune în locuri din București, fiecare având povestea sa misterioasă

Cursa specială, denumită "BOOcharest", promite o incursiune într-o serie de locuri din București, fiecare având povestea sa misterioasă și îngrijorătoare. Pentru a face experiența și mai înspăimântătoare, mașinile Uber au fost decorate tematic, iar vocea distinctă a Maiei Morgenstern va însoți pasagerii la fiecare pas.

Maia Morgenstern / Foto: Click.
Maia Morgenstern / Foto: Click.

Ana-Maria Borlovan, șefa Operațiunilor cu Șoferi Uber (CEE), a declarat: “La Uber ne străduim zilnic să-i ducem pe călătorii noștri acolo unde își doresc. Iar dacă de Halloween aceștia vor să-i ducem în locuri bântuite, cu siguranță ne vom strădui să nu îi dezamăgim.

Aceasta este încă o ocazie de a demonstra ce poți face dintr-o călătorie cu un Uber în orașul tău. Suntem de asemenea bucuroși să o avem pe Maia Morgenstern ‘on board’ pentru această experiență. Prezența ei va transforma fiecare moment într-o poveste cu adevărat captivantă pentru toți cei care aleg să ni se alăture în această aventură."

O parcare subterană ce a scos la iveală zeci de cavouri

Unul dintre punctele culminante ale acestei călătorii este Piața Universității, un loc aglomerat din București care ascunde o mulțime de secrete. Cu 15 ani în urmă, săpăturile pentru o parcare subterană au scos la iveală zeci de cavouri, fapt ce a adăugat un aer de mister acestui loc celebru.

Această experiență inedită, care durează aproximativ 20 de minute și poate acomoda două persoane, este disponibilă gratuit pentru toți cei care doresc să experimenteze aventura „BOOcharest”. Cei interesați sunt invitați să viziteze punctul de plecare de pe Calea Victoriei la Casa Vernescu în zilele de 28 și 29 octombrie, între orele 14:00 și 22:00. Personalul pregătit va ghida participanții către zona de îmbarcare, unde îi așteaptă o experiență cu adevărat de neuitat și, desigur, ocazia de a face fotografii într-un loc special amenajat. O aventură înfricoșătoare și palpitantă, pregătită pentru toți curajoșii care doresc să exploreze latura mistică a Bucureștiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net