Uluitor! Cât a plătit un român pentru 2 cafele în Ungaria. Când a auzit prețul, a rămas mut: „Probabil era cu lapte de măgar”

Se pare că în această vară nu mai contează dacă mergem în una dintre cele mai luxoase stațiuni din Europa, ori la un restaurant de pe litoral, sau, chiar mai îngrijorător, vrem să cumpărăm un banal știulete de porumb fiert, pe plajă; prețurile sunt la fel de uriașe, peste tot. Iar cel mai nou capitol din saga scumpirilor de vacanță vine de la o benzinărie din Ungaria, unde un bărbat a plătit aproape 7 euro pentru 2 cafele!

Cafelele au costat aproape 7 euro
Cafelele au costat aproape 7 euro

Fie că am fost chiar noi în vacanță în această vară, ori doar am văzut presa vorbind despre acest subiect, cu siguranță știm că, în acest sezon estival, prețurile par să fi explodat. Chiar la noi pe litoral au existat situații ce par să sfideze logica, cum ar fi bărbatul care a plătit aproape 100 de lei pentru cartofi prăjiți, ori restaurantul la care o porție de tochitură cu mămăligă se vinde cu aproape 60 de lei. Indiferent unde ne-am uita, fie la noi în țară ori dincolo de hotare, putem vedea că prețul total al unei vacanțe este mai mare ca oricând.

Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la stiridiaspora.ro, cel mai nou capitol din această poveste tristă vine de la o bezninărie din Ungaria. Acolo, un turist român ce se afla la volan a decis să oprească, iar cu această ocazie, să cumpere și două cafele. Ei bine, se pare că prețul pentru un espresso și un capuccino, la o benzinărie, este de 6.5 euro!

Două cafele costă aproape 7 euro

Desigur, românul a postat poza cu bonul fiscal pe rețelele de socializare, lucur ce a iscat o discuție aprinsă printre internauți, din ce în ce mai nemulțumiți de prețurile crescute. Cu toate acestea, se pare că pentru românii care ajung mai des pe autostrăzile Ungariei, aceste prețuri sunt inamic vechi.

„E normal, preț de autostradă și de necunoscători!!” a comentat un român de pe Facebook, potrivit sursei citate. Alți internauți au atras atenția asupra faptului că prețurile la benzinăriile de pe autostradă sunt, în general, mai mari în toată Europa. Alți români au făcut și haz de necaz, spunând că „probabil era cu lapte de măgar, normal să fie mai scumpă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net