Un american, profund impresionat de România: „Nu am mai văzut așa un loc”. Ce l-a cucerit instant

Juwan Gray, jucător talentat de baschet la echipa Corona Brașov, a venit în România cu intenția de a practica sportul pe care îl iubește, dar a plecat cu o dragoste neașteptată pentru țara noastră. Originar din SUA, într-un filmuleț postat pe canalul său de YouTube, Gray a împărtășit impresiile sale profunde despre experiența sa în România.

Juwan Gray. Captură Youtube.
Juwan Gray. Captură Youtube.

Juwan Gray, american: „România este uimitoare"

România este uimitoare. Nici nu m-am gândit vreodată să trăiesc aici, dar acum sunt foarte recunoscător că am ajuns în această țară, chiar dacă este în umbra altor destinații”, a declarat entuziastul jucător de baschet. Gray a lăudat în mod special orașul Brașov, exprimându-și admirația pentru peisajele impresionante și pentru costurile rezonabile ale vieții.

Un aspect care l-a surprins plăcut pe american

Un aspect care l-a surprins plăcut a fost chiriile accesibile, comparativ cu prețurile din SUA. „În Brașov plătesc 600 de dolari pe lună pentru chirie. Oriunde în SUA ar trebui să plătesc minim 1500 de dolari pentru același spațiu. Plus că apartamentul din Brașov este complet mobilat, nu trebuie să cumpăr sau să închiriez mobilă. Tot ce trebuie să plătesc este chiria și utilitățile”, a subliniat el.

„Îți taie răsuflarea, nu am mai văzut așa loc"

Despre frumusețea naturală a României, Gray a spus: „România este o țară pitorească, cu munți maiestuoși, cu păduri uriașe, verzi. Îți taie răsuflarea, nu am mai văzut așa un loc”. Jucătorul a evidențiat arhitectura spectaculoasă a orașului Brașov și a mărturisit că a descoperit gusturi noi în gastronomia românească, îndrăgostindu-se de strudel și langoș.

Cu toate acestea, în ciuda dragostei sale pentru România, Gray a recunoscut că traficul poate fi un pic haotic, menționând giratorii cu trei benzi ca o experiență nouă și provocatoare. Cu poveștile sale captivante, Juwan Gray promovează cu entuziasm frumusețea țării noastre și atrage atenția asupra aspectelor unice care o fac specială în ochii săi și, cu siguranță, în ochii celor care îi urmăresc aventurile fascinante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net