Un bărbat a divorțat de soția sa, după ce a văzut imagini cu ea și alt bărbat pe Google Maps. În ce ipostaze a fost surprinsă femeia

Serviciul online Google Maps (Hărţile Google), dezvoltat de compania americană Google, a făcut viaţa a milioane de oameni mult mai uşoară. Cu toate acestea, au existat cazuri în care au fost observate lucruri bizare în aplicaţie. Pentru un bărbat din Peru, Google Maps a dus la divorţul său.

Serviciul Google Maps este folosit de 1 miliard de oameni din întreaga lume
Serviciul Google Maps este folosit de 1 miliard de oameni din întreaga lume

Incredibil, dar adevărat! Un bărbat din Lima a divorţat de soţia sa, după ce a aflat că aceasta l-a înşelat. El a descoperit fotografii intime cu ea şi un alt bărbat, pe Google Maps. Bărbatul plănuia un traseu înaintea unui drum cu maşina, atunci când a văzut o imagine a soţiei sale aşezată pe o bancă, mângâind părul altui bărbat, care era cu capul în poala ei.

Imaginea a fost realizată de o maşină cu camera Google, în capitala peruană Lima. Soţul şocat a spus că fotografia i-a atras atenţia după ce femeia din imagine părea să poarte exact aceleaşi haine pe care le avea soţia sa, potrivit tabloidului britanic Mirror.

De asemenea, el era sigur că femeia era cu un alt bărbat, căci nu îşi amintea să fi fost cu ea în acel loc. Poza datează din anul 2013, dar bărbatul şi-a confruntat furios soţia cu dovezile infidelităţii ei din trecut.

Numele lor nu au fost dezvăluite presei. Cuplul a divorţat ulterior, după ce femeia a recunoscut că a avut o aventură.

În mod ironic, ea a fost fotografiată cu iubitul ei pe o bancă la Puente de los Suspiros de Barranco (Podul Suspinelor din Ravine).

Bărbatul a distribuit recent fotografiile pe Facebook, unde s-au viralizat rapid.

Aceasta este imaginea care a distrus o căsnicie. FOTO: GOOGLE MAPS
Aceasta este imaginea care a distrus o căsnicie. FOTO: GOOGLE MAPS

„Ce mică este lumea... Ar fi fost suficient dacă i-ar fi spus soţului ei că nu-l mai iubeşte”, a spus un internaut. Fotografia este una dintr-un lung şir de imagini bizare realizate pentru resursele online Google Maps şi Google ­Street View.

Printre acestea se numără oameni îmbrăcaţi în porumbei, un condamnat evadat, un cuplu care face sex lângă o maşină şi o femeie care naşte.

Google Street View, care foloseşte camere cu mai multe lentile montate deasupra maşinilor pentru a surprinde fiecare perspectivă a unei străzi cartografiate, a fost creat în 2007 şi lansat în 5 oraşe din SUA.

Acum este disponibil pentru a vizualiza drumurile din 80 de ţări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net