Un bărbat a fost părăsit de soție, după ce s-a cuplat cu nepotul ei tinerel: „A spus lucruri oribile despre performanțele mele sexuale”

Un bărbat de 57 de ani a traversat cea mai grea perioadă din viața lui. Acesta a aflat că soția lui alături de care avea un mariaj de 30 de ani, avea o aventură chiar cu nepotul său, un tip tinerel și chipeș. Colac peste pupăză, după inflidelitatea ei, femeia i-a cerut să părăsească domiciliul conjugal și chiar l-a mutat pe nepotul ei, în casa în care locuise cu fostul soț. Cu durere în suflet, bărbatul a vorbit despre cele întâmplate.

Femeie infidelă
Femeie infidelă

„Era mai mult decât clar că fac sex”

Dezamăgit de cele întâmplate, bărbatul a vorbit despre momentul în care și-a dat seama că între soția lui și nepotul acesteia se întâmplă lucruri necurate, potrivit thesun.

„Soția mea, în urma unui scandal pe care l-am avut, s-a cuplat cu nepotul ei, după care l-a mutat pe acesta în casa noastră. Acum, că s-a terminat, vreau să repar ceea ce s-a întâmplat...Eu încă o iubesc și nu știu ce să fac. Ea are 53 de ani, iar eu 57. Nepotul ei are 31 de ani.

Soția mea a avut o criză a vârstei mijlocii, de când a împlinit 50 de ani. Se îmbrăca tot timpul în haine destinate femeilor mai tinere, voia sex mereu și era nemulțumită din orice punct de vedere. Mi-a spus chiar că nu o apreciez așa cum trebuie, apoi a avut o aventură cu nepotul ei. Totul a început atunci când am fost împreună la o nuntă.

Citește și - Cu aceste femei s-a spus că ar fi înșelat-o prințul Philip pe regina Elisabeta a II-a

Am stat cu toții la aceeași masă atunci, iar ea s-a așezat chiar lângă nepotul ei mai tânăr. S-a aprins o flacără între ei, au început să-și trimită zilnic mesaje, după acea nuntă.

Mi-am dat seama imediat că nu era o relație normală între o mătușă și nepotul ei. Au început să se întâlnească, soția mea lipsea nopțile de acasă și, dimineața, venea acasă tare răvășită.

Pentru mine era mai mult decât clar că fac sex. I-am spus că este dezgustător ceea ce face și că se dă inutil în spectacol. Mi-a spus lucruri oribile, atunci, despre performanțele mele sexuale, după care mi-a spus să plec din casă. Am fost prea fericit în mariajul nostru, ca să pot face asta și să mă pot gândi la un eventual divorț”, a spus acesta, plin de dezamăgire.

Și-a călcat pe suflet și s-a întors acasă

Pentru că relația cu tinerelul n-a funcționat, femeia s-a întors la soțul său și i-a cerut acestuia să revină acasă. Reîntors în locul în care a fost dezgustat, bărbatul se gândește, acum, dacă trebuie sau nu să divorțeze de cea care l-a umilit.

„Următorul lucru pe care l-am auzit a fost că deja îl instalase pe nepotul său în casa noastră. Bineînțeles, lucrurile nu au funcționat între ei așa cum se aștepta ea, iar într-un final, a pus capăt relației - probabil din cauza rușinii pe care a simțit-o în momentul în care prietenii ei au încetat să mai vorbească cu ea. La fel s-a întâmplat și cu familia ei. Acum, îmi cere să vin acasă...

Am fost căsătoriți timp de 30 de ani și aceea este și casa mea, așa că am fost de acord să mă întorc. Dormim separat în prezent și mă întreb dacă nu cumva trebuie să divorțăm, în cele din urmă...”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
facebook messenger jpeg
cub Otniela png
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg