Un bărbat a mers de urgență la spital. Ce i-au descoperit medicii în craniu

Ultima actualizare:

Un bărbat, care suferea de mari dureri în zona capului, a mers de urgență la spital, iar medicii i-au descoperit un obiect ce zăcea acolo de 20 de ani. 

Radiografie barbat cu glont in craniu jpg

Un bărbat din China, zona Shenzen, în vârstă de 28 de ani, a avut parte de o experiență extrem de neașteptată. Acesta suferea de dureri insuportabile în zona capului și a decis să se adreseze medicilor. Atât doctorii cât și tânărul au rămas muți de uimire, când în craniul bărbatului s-a descoperit un glonț, vechi de 20 de ani. 

Tânărul avusese dureri în zona capului toată viața, dar în ultima vreme suferința s-a acutizat, iar din această cauză nu mai putea să doarmă.

Bărbatul a decis să meargă la spital și să fie consultat de o echipă de specialiști. Medicii i-au făcut o radiografie craniană în urma căreia au descoperit un obiect mic din metal, ce s-a dovedit a fi de fapt un glonț. 

Medicilor nu le-a venit să creadă ochilor, mai ales că era clar că acel glonț se afla de ceva vreme înfipt în craniul tânărului.

Bărbatul a trecut printr-un incident în perioada copilăriei

Bărbatul a fost întrebat dacă își amintește de vreun incident care să fi implicat arme de foc, iar acesta a relatat o întâmplare care a avut loc în urmă cu 20 de ani, pe vremea când el era un copil de opt ani. 

Tânărul a povestit că el și frățiorul său se jucau cu un pistol cu aer comprimat. La un moment dat,  arma s-a descărcat accidental, iar băiatul a fost lovit lateral de un glonț. Micuții nu au spus nimic părinților la acea vreme de teamă să nu fie mustrați. 

Cu trecerea timpului, rana lăsată de glonț s-a vindecat și a fost acoperită de păr, iar tânărul nu a mai acordat foarte multă atenție deoarece leziunea nu era dureroasă. 

Medicii au precizat că tânărul este norocos să fie în viață, având în vedere faptul că glonțul îi putea lovi zona creierului. Glonțul nu a penetrat complet craniul, așa că bărbatul nu s-a aflat în pericol. Tânărul a suferit o operație în care glonțul, de 1 cm lungime și 0,5 cm diametru a fost extras, la 20 de ani după incident, relatează odditycentral.com

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net