Alertă în București! Un bărbat a amenințat că împușcă un polițist, dacă agentul care a ucis-o pe Raisa nu va fi arestat!

Este alertă în București! Un bărbat a sunat la 112, duminică seară, 16 ianuarie, și a anunțat că are un pistol și că vrea să facă dreptate pentru Raisa Nicoleta, fetița ucisă joi pe o trecere de pietoni, de către un polițist de 27 de ani.

Un bărbat a sunat la 112 şi a ameninţat că va împuşca un poliţist Foto: news.ro.
Un bărbat a sunat la 112 şi a ameninţat că va împuşca un poliţist Foto: news.ro.

Individul a spus că vrea ca agentul care se face vinovat de accident să fie arestat. Dacă nu, bărbatul a amenințat că va împușca la întâmplare un polițist. 

Bărbatul a sunat de pe o cartelă prepay care a fost localizată de STS într-o zonă mare de acoperire.  Individul spus că dacă nu reușește să-l împuște chiar pe agentul care a ucis-o pe Raisa, are în vizor orice poliţist care îi va ieşi în cale. Polițiștii încearcă acum să îl caute pe cel care i-a amenințat.

„În seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un bărbat a anunţat că dacă nu va fi arestat poliţistul implicat în accidentul rutier, va face el dreptate, menţionând că va folosi armă de foc”,  a tansmis Poliţia Capitalei.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Poliţia Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu în acest caz și urmează să facă cercetări.

Polițistul care a accidentat-o pe Raisa avea permis de Marea Britanie

Agentul care a ucis-o pe fetița de 13 ani avea permis de Marea Britanie, fapt ce ar fi neconcordanță cu regulile instituției. Polițistul s-ar fi aflat în misiune la momentul tragediei, deși s-a speculat inițial că el se afla în afara serviciului.

Bărbatul de 27 de ani a spulberat joi două minore pe zebră, una de 13 ani, iar alta de 11. În urma rănilor grave, Raisa Nicoleta a murit. Cea de-a doua fetiță a ajuns la spital. Bărbatul a a fost cel care a sunat la 112 după ce a provocat accidentul. 

Mama fetiței rănite a declarat că cele două copile au grăbit pasul, în momentul în care au văzut mașina de poliție, însă agentul circula cu viteză, nu a reușit să frâneze și le-a lovit pe cele două minore.

El este agent la secția 5 și activează ca polițist din anul 2017. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat și cercetat pentru omor din culpă. Momentan, nu s-a dispus nicio măsură preventivă împotriva sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net