Un bărbat i-a oferit 1 milion de dolari ca să se culce cu ea! Cum a răspuns modelul Jenna Lee

Ultima actualizare:

Modelul OnlyFans Jenna Lee (32 de ani) susține că un bogătaș i-a oferit 1 milion de dolari în schimbul unei partide de sex. Bomba sexy din Texas a dezvăluit și răspunsul ei, care i-a șocat pe fanii săi.

Jenna Lee este model OnlyFans (Foto: Instagram)
Jenna Lee este model OnlyFans (Foto: Instagram)

Jenna Lee: „Eram tânără și nesigură pe mine la acea vreme”

Jenna Lee, care face bani din poze deocheate pe care le publică online, spune că a refuzat oferta tentantă, pentru că i-a fost frică de repercusiuni. Blondina nu a vrut să facă public numele miliardarului care a încercat să o bage în patul său.

„A început prin a-mi oferi 10.000 de dolari pe o singură întâlnire, apoi a ajuns la 1 milion de dolari. Știam că e miliardar, așa că am întins și eu coarda, să văd până unde poate să meargă. Cu toate acestea, eram foarte tânără și nesigură pe mine la acea vreme, așa că nu am vrut să fac sex cu acest bărbat. Mi-a fost teamă pentru siguranța mea!”, a declarat Jenna, care are peste 2,2 milioane de fani pe Instagram, potrivit ziarului britanic Daily Star.

Jenna Lee este celebră pe Instagram, dar și pe platforma pentru adulți OnlyFans. Ea publică des imagini cu ea pe rețelele sociale, în diverse ipostaze provocatoare și și-a strâns o armată de fani. Deși este dorită de mii de bărbați, Jenna Lee este singură, cel puțin oficial!

Zilele trecute, Jenna Lee a publicat o fotografie cu ea intr-un costum de baie minuscul, pe pagina sa oficială de Instagram.

„1.000 de comentarii și îmi dau jos sutienul”, a glumit Jenna.

„Arăți fantastic, ai un corp perfect!”, „Wow, ești o adevărată zeiță. Ai un corp pe care și l-ar dori orice femeie. Toți bărbații te vor”, acestea sunt doar câteva din comentariile primite de Jenna la poza cu pricina. Imaginea sexy a strâns peste 67.000 de aprecieri de la admiratorii blondinei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net