Un cuplu de americani, dați pe spate de un oraș din România: „E posibil să fi descoperit aici cel mai frumos orășel din lume”

Doi vloggeri din Statele Unite, care au făcut o vizită în Brașov, sunt convinși că au descoperit perla arhitecturală a lumii. În timpul explorării lor în acest oraș din inima României, au fost captivați de frumusețea și atmosfera plină de viață a Pieței Sfatului.

image

Un alt cuplu de vloggeri americani a fost extrem de încântat de farmecul pe care îl emană Brașovul. Cei de la "Delightful Travellers" au pășit în orașul transilvănean și au împărtășit cu entuziasm imaginile captate, folosind superlative pentru a descrie fiecare moment petrecut la umbra Tâmpei.

Filmările au început cu imagini de la Turnul Negru, de unde s-a deschis o panoramă deosebită asupra Centrului Istoric al Brașovului. Unul dintre călători și-a întrebat partenera dacă a meritat efortul de a urca până acolo, iar ea a confirmat fără ezitare: „Cu siguranță! Privirea aceasta nu poate fi ignorată. Orașul este atât de încântător și fermecător”, a răspuns ea plină de admirație.

Centrul istoric i-a dat pe spate

Continuând, cei doi vloggeri americani au străbătut Centrul Istoric și au ajuns pe Aleea de sub Tâmpa, unde au fost la fel de încântați să descopere orașul dintr-o altă perspectivă.

„Bun venit în Brașov, tuturor! Suntem pe cale să vă arătăm ceva extraordinar. Este posibil să fi descoperit cel mai fermecător oraș din lume. Ne aflăm la doar două ore nord de București, în Transilvania, iar Brașovul este unul dintre cele mai îndrăgite orașe din România. Abia așteptăm să vă arătăm de ce”, au declarat cei doi entuziaști vloggeri.

Vloggerii de la "Delightful Travellers" au încercat să urce pe Tâmpa cu telecabina, dar din păcate, era zi de luni și sezonul turistic era în declin, așa că au trebuit să se mulțumească cu priveliștile oferite de Aleea de sub Tâmpa. Deși plimbarea i-a obosit puțin, au remarcat literele de pe Muntele Tâmpa care formează numele orașului.

Au constatat că existau două opțiuni pentru a ajunge în vârf, dar din cauza nefuncționării telecabinei și a timpului necesar pentru o ascensiune pe jos de aproximativ 45 de minute, au decis să renunțe, deși anticipau o priveliște spectaculoasă de la cei peste 960 de metri ai vârfului care domina orașul.

Americanii au menționat că Dracula a trăit la Brașov

Americanii nu au uitat să menționeze că Transilvania este locul unde se spune că a trăit Dracula - o referință la Castelul Bran, aflat la doar câțiva kilometri distanță de Brașov. Dat fiind că o ascensiune pe jos ar fi fost prea cronofagă, au preferat să se plimbe prin oraș.

Au fost impresionați de arhitectura și atmosfera vibrantă a Pieței Sfatului, de unde priveau cu bucurie Muntele Tâmpa, considerând că este o piață tipic europeană, plină de clădiri încântătoare și culori vii, cu numeroase cafenele și restaurante unde localnicii și turiștii se bucură de momente de neuitat.

Cei doi vloggeri au făcut o scurtă cercetare pe internet și au descoperit că multe filme americane au fost filmate în acea zonă, considerând că acest lucru reprezintă un omagiu adus Hollywood-ului, chiar în inima patriei lui Dracula.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net