Un fost mare sportiv a fost arestat. Acesta este acuzat că și-ar fi omorât soția

Unul dintre cei mai cunoscuți cicliști australieni, Rohan Dennis, dublu campion mondial la contratimp în 2018 și 2019, se află acum în centrul unui scandal șocant. Celebrul sportiv a fost arestat în legătură cu moartea tragică a soției sale, Melissa Hoskins-Dennis, într-un incident care a avut loc pe 30 decembrie.

Rohan Dennis este acuzat că și-ar fi omorât soția. Foto: arhiva.
Rohan Dennis este acuzat că și-ar fi omorât soția. Foto: arhiva.

De ce este acuzat, mai exact, fostul sportiv de elită

Potrivit informațiilor furnizate de Fox Sports Australia și News.com.au, fostul sportiv de elită este suspectat că și-ar fi ucis soția după ce a călcat-o cu mașina sa. Incidentul a avut loc într-un context de "conducere periculoasă", iar Dennis a fost reținut de către poliție în urma acestor acuzații grave.

Rohan Dennis, în vârstă de 33 de ani, s-a retras din lumea ciclismului în acest an, dar numele său rămâne sinonim cu performanțele remarcabile obținute pe pista de contratimp. Câștigând titlul mondial la contratimp în 2018 și 2019, Dennis și-a construit o reputație excelentă în lumea ciclismului.

Unde a avut loc tragicul eveniment

Rohan Dennis. Foto: arhiva.
Rohan Dennis. Foto: arhiva.

Evenimentul tragic a avut loc în Adelaide, iar autoritățile investighează circumstanțele exacte ale accidentului. Rohan Dennis a fost eliberat pe cauțiune și va trebui să se prezinte în fața Curții de Magistrați din Adelaide pe data de 13 martie 2024 pentru a răspunde acuzațiilor de "conducere periculoasă" ce i se aduc și care ar fi dus la moartea soției sale.

Melissa, soția ciclistului, avea doar 32 de ani

Melissa Hoskins-Dennis, în vârstă de 32 de ani, fostă campioană mondială la urmărire pe echipe, s-a retras din activitate la sfârșitul anului 2017. Ea s-a căsătorit cu Rohan Dennis în 2018, iar cuplul avea doi copii.

În lumea sportului, această veste tragică a generat un șoc profund, iar comunitatea ciclismului australian este acum tulburată de această dramă care a avut un impact devastator asupra vieții lui Rohan Dennis și a întregii sale familii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net