Un meteorit i-a găurit mașina! Imagini incredibile

Pare o glumă, dar este complet adevărat! Luni dimineața, Pompierii și Poliția din Strasbourg au fost chemați să intervină la o „degajare de fum dintr-o maşină roșie”, ce era staţionată într-un cartier de la periferia oraşului din Alsacia.

Mașina găurită de meteorit în Strasbourg. Noiembrie 2023
Un obiect neidentificat a făcut o gaură uriașă într-o mașină (Foto: Profimedia)

Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că în capota vehiculului era o gaură cu un diametru de 50 de centimetri. Obiectul care a cauzat avaria nu a fost găsit nicăieri, ceea ce i-a făcut pe pompieri să ajungă la concluzia că un meteorit ar fi „vinovatul”. 

Obiectul s-ar fi dezintegrat după ce a lovit mașina

Pompierii nu au găsit obiectul care a produs pagubele (Foto: Profimedia)
Pompierii nu au găsit obiectul care a produs pagubele (Foto: Profimedia)

În urma recunoaşterii primei echipe, bănuim că este vorba despre căderea unui corp stelar. La sosirea noastră, am constatat un impact relativ important, cu un diametru de aproximativ 50 de centimetri, care a trecut prin capota, caroseria şi rezervorul vehiculului”, a transmis Serviciul Departamental de Incendiu şi Salvare (SDIS) în procesul-verbal al intervenţiei, publicat luni la prânz.

„N-am găsit niciun obiectFie obiectul este atât de mic încât nu l-am putut găsi, fie impactul a fost atât de puternic încât obiectul s-a dezintegrat şi transformat în praf. Chiar şi o bilă aruncată cu mare viteză poate face pagube. Dar rămâne încă de dovedit că este un obiect care provine din spaţiu. Avem, cu toate astea, o bănuială cu privire la o piatră. Este un obiect de mărimea unei alune care arată ca lemnul ars foarte uşor”, a declarat căpitanul pompierilor Matthieu Colobert. Piatra va fi analizat în vederea stabilirii naturii acesteia, potrivit news.ro. O verificare la fața locului a stabilit că nu există radioactivitate.

Nu se știe cum a reacționat proprietarul mașinii când a văzut pagubele, dar cu siguranță a fost uimit. Mai ales că va avea de explicat companiei de asigurări cum a ajuns mașina în acest hal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net