Un presupus călător în timp face previziuni șocante! Un grav dezastru natural va lovi fără milă

Ultima actualizare:

Un utilizator de pe Tik Tok a devenit viral pe rețeaua de socializare, pretinzând că este un căltor în timp, venit tocmai din anul 2671. El împărtășește cu zecile de mii de fani care îi urmăresc pagina „profeții” din viitor. Iar conform spuselor acestuia, Pământul se va confrunta cu grav dezastru natural în această lună.

Niciuna din predicțiile lui Eno Alaric nu s-a adeverit / foto: Shutterstock
Niciuna din predicțiile lui Eno Alaric nu s-a adeverit / foto: Shutterstock

Dacă ne-am opri chiar acum preț de o clipă și am face un mix exercițiu de imaginația, ce ați răspunde că ați face dacă v-ați trezi în trecut? Poate că unii dintre noi s-ar folosi de cunoștiințele din viitor pentru a câștiga o avere din pariuri sportive, sau din criptomonede. Alții, ceva mai circumspecți, poate că nu ar atrage atenția deloc, de frica diverselor experimente la care cred că ar fi supuși. Ei bine, un asemenea „călător” a ajuns la o soluție total diferită: el are un cont de Tik Tok unde împărtășește vești importante din viitor, pentru peste 20.000 de fani.

Pe numele lui Eno Alaric, sau, după cum are numele de utilizator pe Tik Tok, @theradianttimetraveller, el avertizează constant omenirea despre amenințările despre care, cel mai probabil, a învățat pe băncile școlii, în anii 2600. De exemplu, în martie 2023, Alaric ne avertiza despre iminenta invazie extraterestră care avea să afecteze omenirea în acea lună. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către PRO TV, în această lună ne vom confrunta cu un tsunami uriaș și cu noi prezențe ale extratereștrilor pe Pământ.

Un tsunami uriaș va lovi Statele Unite pe 15 mai, avertizează Alaric

Potrivit spuselor „călătorului în timp”, luna aceasta va fi una plină de dramatism pentru omenire. Dacă plănuiați să faceți o excursie în California în această lună, nu ar fi deloc o idee bună, dacă dăm crezare „profețiilor” lui Eno Alaric. Potrivit acestuia, pe data de 15 mai, un tsunami de 228 de metri va lovi orașul San Fracisco, provocând daune uriașe. Iar lucrurile nu se vor termina aici! California nu va avea parte de liniște, deoarece un cutremur de 9,5 grade ar lovi statul, în luna iunie, potrivit predicțiilor de pe Tik Tok.

Eno Alaric continuă, spunând că pe 30 mai, o rasă extraterestră pe care o numește „Distanți” va trimite 150 de OZN-uri în orbita noastră, cu planul de a cuceri omenirea. Deși toate predicțiile lui Alaric sunt la fel de dramatice, el are și vești bune. De exemplu, în 2024, comunicarea dintre oameni și animale va deveni posibilă, așa că veți reuși, în sfârșit, să aflați de ce pisica voastră vă trezește din somn în fiecare noapte, negreșit. Iar în 2028, aflăm că un portal către altă galaxie se va deschide pe Marte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net