Horoscopul tău din prima parte a lunii Mai 2023 este plin de întorsături neașteptate. Sezonul eclipselor nu s-a încheiat

Toate schimbările astrologice din luna aprilie vor fi concluzionate în mai, iar dacă vă așteptați ca această lună să fie una calmă, a cărei temă generală să fie un fel de continuare neîntreruptă a cea ce a fost adus în viața voastră în perioada precedentă, vă înșelați! Nativii din toate zodiile din horoscop vor avea parte de schimbări, poate chiar mult mai majore decât bănuiesc!

Taurii se vor simți pregătiți de nuntă, sau chiar vor dori să facă un copil
Taurii se vor simți pregătiți de nuntă, sau chiar vor dori să facă un copil

Dacă sunteți printre cei care cred (sau, poate că speră) ca luna mai să vă aducă în horoscop doar o simplă continuare a ce s-a început în aprilie, aflați că nu va fi deloc așa! Această perioadă va fi inițiată de către o eclipsă de Lună, pe data de 5 mai, iar pentru multe zodii, viața poate începe să o ia pe o nouă cale, dacă doar au curajul să privească în față. Multe dintre situațiile din viața voastră vor fi concluzionate, poate chiar neașteptat de brusc, fie că este vorba despre dragoste, carieră, sau o veste pe care o așteptați de ceva timp.

Nu toate schimbările pot fi chiar pozitive, având în vedere că zodiile se vor confrunta în această perioadă cu Mercur în retrograd. Însă pentru unii nativi, lucrurile pot merge spre bine și nu vor avea de ce să se teamă din partea horoscopului. Iar cum și Pluto va intra în retrograd, astrele ne vor face să ne gândim mai serios la unele decizii pe care le tot dezbatem cu noi înșine, de ceva timp.

Cum influențează eclipsa din luna mai 2023 zodiile din Horoscop

Luna mai va pune zodiile în multe situații noi
Luna mai va pune zodiile în multe situații noi

Pe data de 5 mai, ne vom confrunta cu o eclipsă de lună care va pune nativii din multe zodii în situații noi. Viața o poate lua pe o altă cale, pentru care trebuie să ne pregătim emoțional și psihic. Pe data de 7 mai, Venus va intra în Rac, lucru ce simbolizează trecerea de la povești de dragoste scurte, la unele serioase, care pot include chiar căsătorie și copii. Pe 16 mai, Jupiter va intra în Taur, pentru prima dată în ultimii 10 ani, lucru ce ne poate aduce avantaje materiale. Aflați în continuare cum se vor descurca zodiile în această perioadă.

Berbecii vor să demisioneze

Eclipsa de pe 5 mai vă va ajuta să vă confruntați cele mai intime dorințe și temeri, iar odată cu această scufundare în interiorul vostru, va veni și setea după noi începuturi. Nativii din Berbec vor dori să își ia viața de la capăt, poate chiar să își dea demisia și să plece într-o aventură.

Taurii se gândesc să facă un copil

Această zodie se va număra printre cele care nu are de să se teamă de horoscop în aceast perioadă. Eclipsa va aduce și o concluzionare a multor situații din viața voastră, inclusiv de dragoste. Și nu este exclus să ajungeți la concluzia că vă simțiți pregătiți să vă căsătoriți, sau chiar să aduceți pe lume un copil alături de partenerul vostru.

Gemenii vor deborda de energie

Mișcările planetelor din această perioadă vor oferi nativilor din această zodie un nou val de energie, de care pot avea nevoie pentru a se confrunta cu diferite provocări. În general, gemenii vor dori lucruri noi, însă acestea nu vor fi întotdeauna posibile.

Racii își pot găsi un partener luna aceasta

Astrele nu au fost blânde cu racii în această perioadă, în privința dragostei. Însă cum această lună este una a schimbărilor, eclipsa vă poate „reseta” ghinionul, iar o nouă poveste de dragoste se poate ivi la orizont.

Leii vor avea noroc în carieră

Mișcările planetelor Jupiter și Mercur se pot dovedi benefice pentru lei, care au șansa unor schimbări în bine la locul de muncă. Dacă știu cum să își joace cartea, această lună poate fi începutul unui an bun pentru nativii din Leu.

Fecioara dorește să încerce lucruri noi

Nativii din această zodie tânjesc după o schimbare, iar aceast lună tumultuoasă le poate face pe plac, fie că este spre bine, sau rău. Fecioarele doresc să iasă din zona lor de comfort, însă până la finalul lunii, pot risca să afle pe pielea lor de ce există zicala „ai grijă ce îți dorești!”

Balanțele vor avea parte de noi prietenii

Datorită influenței planetei Venus, nativii din această zodie vor fi mult mai apreciați de către cei din jur, iar asta le poate aduce în viață noi oameni și noi prietenii.

Lună nouă, probleme vechi, pentru nativii din Scoprion

Mercur în retrograd nu va fi blând cu nativii din această zodie. Ei pot avea parte de certuri, scandaluri mai vechi care revin în prim plan, cât și mult stres.

Săgetătorii vor dori să îi ajute pe cei din jur

Pentru cei din zodia Săgetător, horoscopul este unul cu două tăișuri. Pe de-o parte, vor dori să îi ajute cât mai mult pe cei din jur, dar pe de altă parte, asta îi poate face victimele celor care vor să profite de bunătatea lor. Atenția sporită trebuie să fie în atenția săgetătorilor, în această lună.

Vine o perioadă agitată pentru Capricorn

Eclipsa de Lună va aduce un nou suflu de energie în viața nativillor din zodia Capricorn, însă aceast energie poate veni și cu multe certuri. Luna aceasta va fi una ocupată, însă rămâne de văzut dacă va fi spre bine, sau rău.

Vărsătorii își vor analiza atent viața

Prezența lui Pluto în retrograd va aduce un val de introspecție pentru nativii din Vărsător. Ei își vor analiza atent viața din ultima perioadă, însă rămâne de văzut dacă vor fi mulumiți de concluziile la care ajung.

Peștii pot avea parte de o poveste de dragoste

Fie că vor cunoaște pe cineva nou, sau relația cu cineva deja prezent în viața Peștilor trece de la prietenie la dragoste, nativii din această zodie au în față o perioadă bună în viața amoroasă.

image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net