Un produs iubit de toți românii intră la promoție! Costă doar 5.99 lei și va fi bătaie pe el

Lidl pregătește o nouă serie de reduceri pentru clienții săi, ce vor fi valabile începând de săptămâna viitoare. Printre ofertele atrăgătoare se numără și un produs extrem de popular în rândul românilor, în special printre gospodine, deoarece este de mare ajutor în bucătărie.

Uleiul Floriol este la reducere, la Lidl /foto: Pixabay
Uleiul Floriol este la reducere, la Lidl /foto: Pixabay

Acest produs deosebit va fi disponibil la Lidl începând de luni, 20 mai 2024, la un preț special de numai 5,99 lei. Este vorba despre uleiul Floriol, un articol esențial în orice gospodărie, iar stocurile sunt limitate, motiv pentru care este recomandat să vă grăbiți să-l adăugați în coșul de cumpărături pentru a nu rata această oportunitate.

Reducerile nu se opresc aici

Catalogul online al supermarketului prezintă o gamă largă de articole, de la produse alimentare la cele destinate bucătăriei, curățeniei, grădinăritului, rechizitelor, articolelor vestimentare, produselor cosmetice și hranei pentru animăluțe.

Printre acestea se numără și roșiile cherry cu ciorchine, reduse de la 8,99 lei la 5,99 lei, și telemeaua din lapte de vacă, la prețul special de 4,99 lei, în loc de 6,99 lei.

Această campanie de reduceri este valabilă până duminică, 26 mai 2024, oferind clienților oportunitatea de a economisi și de a se bucura de produse de calitate la prețuri accesibile.

Cine este retailerul Lidl

Lidl este o companie germană de retail care face parte din grupul Schwarz, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din Europa. Iată câteva informații cheie despre Lidl:

Lidl a fost fondată în anul 1930 în Germania de către omul de afaceri german Josef Schwarz. În anii '70, Lidl a început să se extindă la nivel internațional, ajungând să opereze în mai multe țări din Europa.

Este cunoscut pentru conceptul său de retail discount, oferind produse de calitate la prețuri accesibile. Magazinul se concentrează pe produse alimentare, dar oferă și o gamă variată de produse non-alimentare, precum articole de uz casnic și îmbrăcăminte.

Operează în peste 30 de țări din întreaga lume, cu un număr impresionant de magazine. Este prezent în majoritatea țărilor din Europa, dar și în Statele Unite, China și Australia.

Lidl își propune să ofere clienților produse de calitate la prețuri competitive. Compania se concentrează pe eficiența operațională și eliminarea costurilor inutile pentru a putea oferi prețuri mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net