Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 lei pentru ardei pe care nu i-a cumpărat

Un incident petrecut la Lidl a fost relatat de către o clientă. Femeia s-a plâns, pe o rețea de socializare, că a fost păcălită cu suma de 300 de lei, bani pe care i-a plătit pentru niște produse pe care nu le-a cumpărat, scrie adevărul.ro. 

Cum a fost înșelată o clientă la Lidl Foto: Facebook
Cum a fost înșelată o clientă la Lidl Foto: Facebook

Cum a fost țepuită o femeie din Cluj 

O femeie din Cluj a povestit, recent, despre o țeapă pe care și-a luat-o într-un magazin Lidl din România. Femeia a povestit pe pagina sa de Facebook întreaga întâmplare, avertizând alți clienți să fie atenți când merg să facă cumpărături în acest supermarket.

Femeia a povestit că a mers la cumpărături la Lidl și a achiziționat o pungă de ardei dulci. La final, clienta a mers la casă să plătească produsele pe care avea de gând să le achiziționeze. Nu a fost atentă și a fost taxată de casier pentru o pungă de ardei dulci cu suma de 341 de lei. În realitate, casierul a bătut pe casă 19 pungi de ardei, adică 18 bucăți în plus.

„Verificați bonul la ieșirea din magazin"

„Vreau să vă zic să aveți mare grija la magazinul LIDL de la IRA. Azi am pățit, uitați câte punguțe cu ardei mi-o bătut pe casă, 19 bucăți, și eu am luat doar o singură bucată. Verificați bonul la ieșirea din magazin. Noi nu am făcut-o și ne-am mirat de ce am plătit atâta, că nu am cumpărat nu știu ce…Ajungând acasă m-am uitat pe bon și am găsit cauza… Mâine mergem să lămurim situația, aveți grijă oameni buni! După ce totul e enorm de scump, ne mai și fac de bani cu intenție sau fără”, a scris clienta Lidl pe Facebook.

Țeapă cu mobila, în Suceava 

În trecut, un individ din Suceava a înființat firme, și-a făcut publicitate în mediul online, a mințit că este producător național de mobilă, și a încasat bani de la clienți, cărora „a uitat” să le mai livreze marfa.  

Anchetatorii susțin că, în calitate de administrator de firmă, suspectul a folosit mijloace frauduloase în relația cu clienții, contracte de prestări servicii și facturi proforme pentru vânzarea/achiziția unor piese de mobilier. El ar fi indus în eroare 11 persoane de la care ar fi încasat bani în avans pentru a executa și livra mobilerul comandat, cauzând astfel un prejudiciu total în valoare de 279.600 de lei.

Păgubiții au aflat de existența firmelor lui Luchian de pe internet, unde individul și-a promovat afacerile prin intermediul unui site și a unei pagini de Facebook. În spațiul virtual, suceveanul se prezenta în mod fals drept producător naţional de mobilier din PAL şi MDF vopsit.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net