Avocat tânăr din Cluj, țepuit pe un site de întâlniri cu o sumă colosală de bani. Cine se ascundea în spatele unei femei provocatoare

Un tânăr avocat din județul Cluj a fost victima unei escrocherii de proporții imense, după ce s-a întâlnit cu o femeie pe un site de întâlniri online. În loc să găsească dragostea sau o conexiune autentică, a căzut pradă unui șantaj costisitor și devastator.

Până la urmă, șantajiștii au fost pedepsiți conform legii / foto: Pixabay
Până la urmă, șantajiștii au fost pedepsiți conform legii / foto: Pixabay

Bărbatul, specialist în lege, a fost șantajat cu sume uriașe de bani și amenințat că viața sa profesională va fi distrusă. Ceea ce părea a fi o oportunitate de întâlnire pe site-ul „AcademicSingles” s-a transformat rapid într-un coșmar când tânărul avocat a intrat în contact cu doi indivizi care s-au dovedit a fi soți înșelători, anunță site-ul clujjust

A crezut că pozele sunt reale și a ajuns să fie șantajat 

După inițiala lor interacțiune online, conversația s-a mutat pe WhatsApp, unde tânărul a fost bombardat cu imagini aparent intime ale unei femei. Încrezându-se în autenticitatea acestor imagini, a fost convins să trimită fotografii nud.

Din acel moment, controlul situației a fost complet preluat de către cei doi șantajiști, care au amenințat că vor divulga fotografiile în întreaga sa sferă de viață, inclusiv la locul său de muncă și familie, dacă nu plătește.

Sub presiunea acestor amenințări, tânărul avocat a efectuat multiple transferuri bancare, totalizând sume enorme între 18.000 și 25.500 de lei, adică aproximativ 15.000 de euro. În ciuda acestor plăți, amenințările continuau să planeze, iar bărbatul era prins într-un cerc vicios de șantaj și frică.

Victima a avut, până la urmă, noroc

În cele din urmă, norocul i-a surâs victimei când o rudă apropiată a reușit să dezvăluie adevărata identitate a șantajiștilor, iar aceștia au fost expuși și aduși în fața legii.

Deși inițial au negat acuzațiile, cei doi soți au recunoscut în cele din urmă și au fost condamnați, bărbatul primind o sentință de trei ani de închisoare, în timp ce soția sa a primit o pedeapsă cu suspendare de trei ani, întrucât era gravidă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net