Un rapper a salvat o fată de un pedofil, dar tot pe el l-au arestat! Cum a decurs totul


    Rapperul a fost arestat după ce l-a bătut pe agresorfoto: captură/The Mirror
Rapperul a fost arestat după ce l-a bătut pe agresorfoto: captură/The Mirror

Un bărbat a salvat o adolescentă de la a fi abuzată sexual de un pedofil, un autobuz. Acesta a văzut că minora se simțea inconfortabil pentru că bărbatul mult mai în vârstă decât ea care stătea pe scaunul alăturat a început să o mângâie pe mână și pe picior.

Imediat ce a observat acest lucru, Moise Morancy, un actor și rapper american, a început să țipe la agresor și să-l lovească cu pumnii. „Să nu mai faci așa ceva niciodată, mă auzi?”, a strigat Morancy la agresor, după ce l-a imobilizat și l-a dat jos de pe scaun.

Curând, în autobuz au urcat echipajele de poliție. Oamenii legii au auzit scandalul și l-au arestat pe agresor, dar și pe rapper, pentru că a intervenit și pentru că l-a lovit pe bărbat, potrivit Mirror.co.uk. Cu toate acestea, Morancy a fost curând eliberat și numit „erou” de unul dintre polițiști.

„Inițial a început să o mângâie pe mână și am văzut cât de inconfortabil se simțea... așa că a renunțat și și-a pus mâinile în buzunar. Apoi a făcut-o din nou, cu forța. În timp ce făcea asta, m-a lovit peste genunchi și i-am zis «Hei, frate, nu mă atinge!»”, a povestit Morancy.

Ulterior, acesta a ținut să-i mulțumească polițistului care l-a eliberat din arest. „I-am uitat numele, dar vreau să-i mulțumesc. Mi-a spus «Ești un erou», a dat mâna cu mine și a zis «Am fost ca tine acum 20 de ani», iar asta m-a atins”, a mai spus cântărețul.

Toată întâmplarea a fost înregistrată de persoanele din autobuz, dar și de Morancy însuși, iar videoclipul a ajuns viral pe Internet.

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
Sorana Cirstea, EPA jpg
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin