Un tată din Bârlad, acuzat de răpire după o plimbare de 5 minute cu fiica sa! Incredibil ce a decis instanța

După ce și-a luat fiica de doar 6 luni la o plimbare de câteva minute, un tată din Bârlad s-a trezit cu un proces înaintat de fosta sa parteneră, mama fetiței. Acesta a fost acuzat de lipsire de libertate, de răpire, Click! îți spune ce a decis instanța.

Acuzat de răpire după plimbarea cu fiica lui. / foto: freepik.com
Acuzat de răpire după plimbarea cu fiica lui. / foto: freepik.com

Nu este deloc un secret că nu toate poveștile de dragoste au un final fericit. Cazurile în care „dragoste adevărată” pe care o simt cei doi parteneri se păstrează pe toatp durata relației,și îi ajută să rămână fericiți „până la adânci bătrâneți” sunt din ce în ce mai rare. Din păcate, cele mai multe cupluri ajung să se despartă pe parcursul vieții...

Neînţelegerile din cupluri sunt povești și mai triste atunci când „la mijloc” sunt copiii. Clișeul potrivit căruia o relație trebuie sau poate rezista „de dragul copiilor” duce de multe ori la adevărate drame. Și asta deoarece copiii sesisează foatre repede şi de la vârste foarte fragede, sunt de părere psihologii, dacă între părinţi relaţia nu este bazată pe dragoste, aşadar faptul că cei doi rezistă împreună nu este neapărat cea mai bună şi sănătoasă soluţie.

Este de preferat ca, atunci când nu mai pot forma un cuplu armonios, bărbatul şi femeia să discute sincer cum ar fi mai bine să procedeze pentru a proteja copilul. Se pare că în cazul unui bărbat din Bârlad care a fost acuzat de răpirea propriului copil relaţia cu fosta sa parteneră de viaţă nu a putut fi deloc gestionată corect...

În instanță pentru o plimbare cu fiica sa

După ce a încercat, fără rezultat, să își contacteze telefonic fosta soție, alături de care are trei copii, un bărbat din Bârlad a mers în satul în care locuia femeia, alături de soțul ei actual, pentru a-și vedea unul dintre copii, o fetiță în vârstă de numai 6 luni.

Deși a fost lăsat să se joace cu cea mică, bărbatul a fost copleșit de gândul unei noi despărțiri de fiica sa. Astfel, acesta a luat-o cu el în mașină, a mers pe un câmp din apropiere, pentru că a vrut să o ţină în brațe în linişte şi să se bucure la maximum de acele momente. „Excursia” celor doi a fost una scurtă - după aproximativ 5 minute, bârlădeanul şi-a dus fiica înapoi acasă şi a înapoiat-o mamei. Cu toate acestea, a fost acuzat de răpire...

Bârlădeanul a fost chemat de fosta soție în instanță, cu acuzația de privare de libertate a copilului. Însă, după ce judecătorii au examinat cazul, bărbatul a fost achitat. S-a decis că nu se face vinovat de nici o faptă penală, gestul său fiind considerat în limitele drepturilor sale de părinte. Mai departe, instanța a constat că bărbatul nu a folosit forța, iar apoi a revenit acasă cu cea mică.

Cum nu exista o hotărâre a instanței în ceea ce privește drepturile părintești ale celor doi, tatăl nu a încălcat nici o normă legală prin plimbarea cu fiica sa, astfel, instanța declarând că omul este nevinovat. Decizia, însă, nu este una definitvă, ci poate fi contestată.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 11 iunie sfantul ierarh luca arhiepiescopul crimeii gabrie toma chituc jpeg
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg