Profesoară din Bârlad, fimată la păcănele: „Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi?”

Un filmuleț cu o femeie înjurând de mama focului în timp ce băga bani la păcănele a făcut senzație pe rețelele de socializare. Numai că, aceasta a fost recunoscută, iar acum este anchetată de inspectoratul școlar și unitatea de învățământ unde predă biologia.  

Captura video vremeanoua.ro
Captura video vremeanoua.ro

Da, este vorba despre o profesoară care înjură și imploră divinitatea, în același timp, când realizează că a pierdut o sumă foarte mare de bani. Întâmplarea a avut loc într-o sală de jocuri din Bârlad, județul Vaslui. Femeia ar fi pierdut 7.000 de lei la păcănele, după cum reiese din filmulețul video care a ajuns pe rețelele de socializare.

„Am băgat 50, 60, 70 de milioane. Sărăcia mă-tii de viață. Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului. Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne? 70 de milioane? Doamne, Maica Domnului, îmi tremură picioarele. Doamne, uită-te la mine, Doamne! Doamne, ai milă de mine, Doamne! 70 de milioane, nici mai mult nici mai puţin”, spune femeia. Totuși, nu se ridică de la aparat, ci continuă să introducă bancnote. 

„Cea mai șmecheră profesoară”

Filmulețul a devenit viral și asftel a fost recunoscută de foști și actuali elevi. „Ce mişto e doamna mea de bio”, „Profesoară de biologie din Bârlad”, „Cea mai şmecheră profesoară”, sunt câteva din mesajele care au început să curgă pe TikTok.

Probabil că nu s-ar fi gândit vreodată că va ajunge „vedetă” pe rețelele de socilizare, însă acest lucru s-a întâmplat. Profesoara de biologie a intrat în atenţia inspectoratului școlar și a unitărții de învățământ unde predă, însă își va continua activitatea până la finalizarea anchetei.

Anchetată de Comisia de Etică și Disciplină

Conducerea școlii s-a autosesizat și a convocat Comisia de Etică și Disciplină. Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un Cod de Etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei. Este posibil ca doamna profesoară să aibă nevoie de ajutor specializat, însă nu vreau să mă pronunț.

Conducerea școlii ne-a transmis că va sesiza și medicul de medicină a muncii, pentru a vedea dacă doamna profesoară este în continuare aptă pentru a preda în învățământ. Din ce am înțeles, până acum nu au fost reclamații din partea părinților sau a elevilor cu privire la comportamentul său la orele de curs”, a declarat inspectorul școlar general, prof. Elena Mustață, potrivit vremeanoua.ro. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net