Unde poți distra copiii în Dubai! Bani să ai! Iată unele dintre cele mai tari opțiuni

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În Dubai viața e ca în Rai! Și nu doar pentru adulți, căci tentațiile sunt multe, de asemenea, și pentru copii! De la locuri unde se pot bucura de plajă și de nisip până la distracții nemaivăzute și nemaîntâlnite. Vor simți și trăi adrenalina la maxim și se vor putea bucura de ceea ce uneori văd doar în filme.

Atunci când planificăm o vacanță cu copiii în Dubai trebuie să ne asigurăm că se vor simți bine și vor experimenta și ei toate atracțiile locului în care își petrec vacanța.

Este inevitabil atunci când îți duci copiii în Dubai să nu dai o fugă până la Muzeul Viitorului. Așa ceva nu ai mai văzut până acum! Nici tu, nici ei! Și au toate șansele să rămână fascinați și să vorbească mult timp de acum încolo despre minunata lor vacanță în Dubai.

Muzeul Viitorului, o adevărată atracție pentru toți. O incursiune în anul 2071!

Muzeul Viitorului sau Museum of the Future este un punct de reper dedicat ideologiilor inovatoare și futuriste. Situat în Districtul Financiar din Dubai, Emiratele Arabe Unite, Muzeul Viitorului este o clădire în formă de toroid cu ferestre sub formă unui poem despre viitor, scris de Alteța Sa Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum Vicepreședinte și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite și Conducător al Dubaiului. Fondat de Fundația Dubai Future. Guvernul Emiratelor Arabe Unite a inaugurat muzeul la 22 februarie 2022. Alegerea datei a fost făcută oficial deoarece 22 februarie 2022 este o dată palindromă.

Ca parte a experienței, Muzeul Viitorului te poartă într-o călătorie în anul 2071. Având în total șapte etaje, muzeul dedică cinci dintre ele unor expoziții bazate pe diferite teme. Călătoria vizitatorilor începe de la etajul cinci și îi conduce pe oaspeți etaj cu etaj.

Etajul al cincilea - Stația spațială orbitală (OSS) Speranța: Stația spațială orbitală Speranța este primul capitol din călătoria vizitatorilor din Muzeul Viitorului. Vizitatorii au ocazia de a experimenta viața în spațiu în anul 2071. Analizând modul în care viitorul călătoriilor spațiale poate ajuta omenirea să facă față celor mai apăsătoare provocări.

Etajul patru - Institutul HEAL: Făcând lumină asupra ecologiei și biodiversității în viitor, Institutul HEAL este o expoziție în care vizitatorii se pot concentra pe repararea, restaurarea și reînnoirea vieții pe Pământ.

Etajul al treilea - Al Waha: "Al Waha" înseamnă "oaza" în arabă și este al treilea capitol din călătoria vizitatorilor Muzeului Viitorului. La acest etaj, oaspeții pot experimenta diferite terapii pentru a se conecta profund la simțurile lor. Al Waha încurajează oamenii să se concentreze asupra lor înșiși și să rămână cu picioarele pe pământ.

Etajul al doilea - Mâine, azi: Având în vedere tehnologia de ultimă oră și conceptele inovatoare, expoziția Tomorrow, Today își propune să prezinte soluții ca răspuns la cele mai urgente provocări ale lumii. Acest etaj reflectă, de asemenea, activitatea muzeului cu partenerii săi strategici, deoarece acționează ca un incubator și un laborator pentru previziuni globale.

Inițiativă a Dubai Future Foundation sau DFF, MOTF este unic față de alte muzee din întreaga lume. Muzeul folosește realitatea virtuală, realitatea augmentată și alte tehnologii moderne pentru a vă ajuta să aruncați o privire în viitor.

Prețul de intrare la Muzeul viitorului este 149 AED de persoană.   Biletele de intrare la Muzeul Viitorului sunt gratuite pentru copiii cu vârsta sub patru (4) ani. Copiii cu vârsta sub patru (4) ani nu necesită rezervare prealabilă și se pot adresa la biroul de servicii pentru clienți la sosire pentru bilete de intrare.

E iarnă și în Dubai, la Ski Dubai

Dacă e prea cald afară, poți duce copiii la o adevărată distracție indoor, unde găsesc multă zăpadă, se pot da cu placa, schia și plimba cu telescaunul. E foarte cool!

Ski Dubai se află în incinta Mall of the Emirates, care  are o suprafață totală închiriabilă brută de 255.489 metri pătrați. Mall of the Emirates găzduiește activități de petrecere a timpului liber pentru familii, printre care Ski Dubai (prima stațiune de schi și parc de zăpadă acoperit din Orientul Mijlociu), Teatrul Comunitar și Centrul de Artă din Dubai, cu o capacitate de 500 de locuri, și Magic planet, unul dintre cele mai mari centre de divertisment de familie acoperite din Dubai. În noiembrie 2005, a fost numit cel mai important mall nou din lume la World Travel Awards din Londra. În 2017, Forbes a numit Mall of the Emirates drept unul dintre primele cinci mall-uri din Dubai.

Cele mai populare locuri pentru o sesiune de distracție includ Ski Dubai. Ai parte de ceva ce pare imposibil într-un oraș "deșert" : schi în Dubai. Situat în interiorul Mall of the Emirates, este una dintre cele mai inovatoare și interesante atracții turistice din Orientul Mijlociu. Ski Dubai se recunoaște cu ușurință de la distanță - este clădirea înclinată cocoțată în vârful mall-ului. Înconjurată de un grup de cabane și restaurante confortabile, nimic nu se compară cu alunecarea pe pante în timp ce priviți cum trec cumpărătorii prin ferestrele din jur.

Întâlnire magică cu pinguinii

Aceasta este cu adevărat una dintre cele mai bune activități de interior din Dubai. Joacă-te cu pinguinii de la Ski Dubai, pe care îi poți mângâia și cu care te poți poza de aproape, construiește un om de zăpadă, rostogolește-te pe dealuri, plimbă-te cu bob cu două piste sau explorează o peșteră de zăpadă. De asemenea, vă puteți da o tură pe tiroliana înghețată sau puteți prinde clasicul telescaun până în vârful unui deal, de unde puteți schia până jos.

Experimentați zăpada reală și condițiile reale de iarnă în interiorul unui centru comercial pe tot parcursul anului. Da, în Ski Dubai există zăpadă adevărată, proaspăt produsă printr-un proces natural. Zăpada este realizată prin pulverizarea unei brume de apă și aer comprimat. Alte pârtii de schi în interior folosesc adesea zăpadă artificială, făcută din rășini. De asemenea, temperatura la Ski Dubai este menținută la o temperatură constantă de -4°C, astfel încât nu există teamă că se va topi.

În funcție de activități, accesul la pârtiile de la Ski Dubai poate varia între 250 și 450 AED. Nu este vorba doar de schi. Vizitatorii se pot plimba prin Snow Park, cu zona de antrenament, perete de escaladă, pistă de tubing și multe altele. Există, de asemenea, faimoșii pinguini de la Ski Dubai, care vor fi încântați să vă întâlnească!

Vârsta minimă pentru a intra la Ski Dubai este de 2 ani, iar cei cu vârsta de până la 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Vârsta minimă pentru lecțiile de schi este de 3 ani. Când vizitați, este posibil să vedeți o gamă variată de vârste pe pârtii.

Ski Dubai este o stațiune de schi în interior, cu o suprafață de 22.500 de metri pătrați de schi acoperit. Parcul menține o temperatură cuprinsă între -1 grad și 2 grade Celsius pe tot parcursul anului. Deschis în noiembrie 2005, resortul indoor are un munte indoor de 85 de metri înălțime (echivalentul unei clădiri de 25 de etaje) cu 5 pârtii de diferite grade de abrupt și dificultate, inclusiv o pârtie de 400 de metri lungime, prima pârtie indoor de diamant negru din lume, și diverse elemente (boxe, șine, kickeri) care sunt schimbate în mod regulat. Un telescaun și un telescaun de tracțiune transportă schiorii și snowboarderii pe munte. Echipamentul, cum ar fi schiurile și jachetele, este furnizat odată cu biletul și se poate cumpăra echipament în magazinele din apropiere.

Lângă pârtii se află o zonă de joacă Snow Park de 3.000 de metri pătrați, care cuprinde piste de săniuș și tobogan, un tobogan de gheață, turnuri de cățărare, bulgări de zăpadă giganți și o peșteră de gheață. Ski Dubai găzduiește, de asemenea, un număr de pinguini care sunt lăsați să iasă din țarcurile lor de câteva ori pe zi. Întâlnirile cu pinguinii pot fi rezervate, ceea ce permite publicului să interacționeze direct cu pinguinii.

În 2007, Ski Dubai a primit premiul Thea Outstanding Achievement Award din partea Themed Entertainment Association.

Plimbarea cu Yellow Boats e plină de adrenalină

The Yellow Boats, compania de tururi cu barcă nr. 1 din Emiratele Arabe Unite, oferă excursii de vizitare a obiectivelor turistice premiate! Serviciile sunt sigure și oferă tururi ghidate în jurul minunilor din Dubai. Faceți fotografii ale obiectivelor turistice din confortul The Yellow Boats împreună cu prietenii, familia, individual sau în grup. Cu recenzii de 5 stele pe Trip Advisor, Google și Facebook, The Yellow Boats este pe locul 1 pe Trip Advisor în EAU. În plus, The Yellow Boats a primit premiul Travellers' Choice Award și certificatul de excelență TripAdvisor pentru mai mulți ani consecutivi. Alături de copii puteți face o croazieră de-a lungul Golfului Arabiei și veți admira peisajele incredibile pe care Emiratele Arabe Unite le au de oferit. Vă veți opri în fața principalelor atracții pentru oportunități foto perfecte. De asemenea, echipajul vă va răspunde la orice întrebare pe care ați putea-o avea pe parcurs.

Cel mai populare Tururi Premium

Acest tur vă arată totul! Începeți călătoria în jurul priveliștii uimitoare a portului Dubai Marina și apoi în largul mării, unde veți vedea Ain Dubai, veți naviga în jurul uimitorului Palm Jumeirah și vă veți opri pentru o ocazie foto perfectă la Atlantis și Burj Al Arab. Apoi, întoarcere se face de-a lungul coastei cu spectacolele Palatelor Regale, Palm Lagoon și până la Marina. Sunt multe de văzut în această excursie, așa că pregătiți-vă aparatele foto!

Pentru adulți, prețul unei plimbări cu Yellw Boat este de AED 299, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5-12 years, prețul este de AED 199.

Motiongate  face parte din Dubai Parks and Resorts

Unde se pot simți cel mai bine copiii dacă nu într-un super parc de distracții? Iar în Dubai le puteți găsi din plin!

Dubai Parks and Resorts este un labirint palpitant care găzduiește mega parcuri tematice, inclusiv Motiongate, Legoland și Legoland Water Park. Doar unul dintre numeroasele atracții interioare de aici este Miniland at Legoland, un spațiu cu aer condiționat în care 20 de milioane de cărămizi LEGO au fost folosite pentru a recrea orizontul emblematic al Dubaiului și alte repere. În plus, în incintă există un hotel Legoland complet captivant, care este complet cu camere capricioase, zone de joacă și ateliere creative.

La Motiongate te întâlnești cu personajele preferate și multă adrenalină

Motiongate cuprinde multe segmente de distracție, cu 40 de atracții de clasă mondială. Animația Dreamworks, Columbia Pictures, Lionsgate și Smurfs, unde se pot crea amintiri unice.

La Columbia Pictures puteți experimenta un tărâm plin de acțiune, cu 7 atracții, inclusiv o plimbare cu apa în familie, coastere și spectacole interactive în care fantomele hoinăresc, zombi stăpânesc și chiftele cad din cer.

Satul ștrumfilor și lumea DreamWorks sunt, de asemenea, absolut fabuloase.

Explorează patru ținuturi unice bazate pe clasicele blockbuster Kung Fu Panda, How to Train Your Dragon, Madagascar și Shrek - toate în întregime în interior! Joacă eroul și salvează ziua cu 12 atracții uluitoare. Experimentați montagne russe, plimbări palpitante în familie, spectacole de teatru multimedia și zone de joacă interactive pe care nu le veți uita niciodată.

Cu atracții palpitante, oferte de mâncare delicioase, mărfuri la modă și divertisment live plin de energie, Lionsgate aduce la viață ritmul rapid, alimentat de acțiune.

La Studio Central poți începe o călătorie în lumea filmului.

Transportați-vă în Epoca de Aur a Hollywood-ului pe platourile de filmare din viața reală din New York. Mergeți în culise și descoperiți iluzia filmului, spectacolele de deschidere teatrală și birourile executive caracteristice ale unui studio de film care funcționează.

Copiii sub 3 ani au acces gratuit; pass-ul pentru o zi, strict pentru Motiongate, costă 330 AED.

Aya Universe te „teleportează” în „Avatar”

Bucurați-vă de o experiență de divertisment unică și captivantă. Este ideal pentru utilizatorii de Instagram care doresc să-și lumineze fluxul de socializare, dar AYA, situat în atriumul WAFI City Mall, oferă mult mai mult decât o oportunitate pentru fotografie. Din momentul în care intri în acest spațiu extins de 40.000 de metri pătrați, ești înconjurat de sunet, lumini și grafică de înaltă tehnologie, cu 12 zone distincte care cuprind împreună universul AYA, fiecare spunând o poveste diferită. Este absolut un univers vibrant.

Ushers te escortează prin diferite camere, începând de la Aurora – care este inima întregii experiențe și dispune de tehnologie tactilă care răspunde vizitatorilor – înainte de a interacționa cu alte lumi în zone precum Flora înflorită, Tides și The River.

Există chiar și posibilitatea de a vă relaxa alegând un loc într-un spațiu înclinat în Drift, în timp ce o proiecție deasupra capului și vibrațiile blânde vă fac să simțiți că plutiți în aer. Falls-ul care răspunde la audio prezintă picături care par să sfideze gravitația, plutind în sus și dezvăluie uși care vă permit să pășiți înăuntru și să fiți înconjurat de apă.

Fiecare zonă se transformă, de asemenea, în timpul șederii pe care o aveți acolo și reacționează la cei de acolo, asigurându-vă că două vizite nu sunt exact la fel. Deci, dacă sunteți în căutarea unei experiențe prietenoase cu familia, numai în Dubai, AYA, care a durat doi ani pentru a finaliza, va bifa cu siguranță această casetă. Copiii sub 3 ani intră gratuit iar prețul unui bilet e intrare este de 99 AED.

Show-ul „La Perle”, o experiență nemaîntâlnită

Pentru o experiență teatrală cu adevărat specială, rezervați bilete la„La Perle” – primul spectacol permanent din regiune care combină coregrafie uluitoare cu cascadorii îndrăznețe, într-un nou „teatru acvatic”. Vei fi pe marginea scaunului tău, în timp ce artișți de talie mondială execută isprăvi remarcabile, inclusiv acrobații aeriene, scufundări care sfidează moartea și trucuri incredibile pentru motociclete - acest act nu reușește să impresioneze.

Creată de legendarul director artistic Franco Dragone, povestea lui „La Perle” aduce un omagiu istoriei scufundărilor de perle din Emiratele Arabe Unite într-un stil spectaculos. Teatrul special construit, unde cascade și torenți de ploaie inundă scena și apoi se scurg în câteva secunde, este cu adevărat remarcabil. Dragone este creierul din spatele The House of Dancing Water din Macau și Le Reve din Las Vegas, iar acest spectacol mulți-senzorial este diferit de oricare altul.

Producția extravagantă combină performanțe captivante cu imagini uimitoare și tehnologie avansată pentru a crea o experiență de neegalat.

La Perle prezintă o fuziune uluitoare de performanțe artistice captivante, imagini și tehnologie și este influențată de cultura bogată a Dubaiului, prezentul vibrant și viitorul ambiționant, care este adus la viață de cascadorii uimitoare și efecte speciale care îi vor lăsă pe spectatori fără cuvinte.

Asistați la inundarea scenei cu apă și scurgere în câteva secunde, în timp ce artiștii execută isprăvi acvatice și aeriene uluitoare, cum ar fi scufundări de la 25 de metri înălțime.

Spectacolele au loc în intrevalul 18:30 și de la  21:00, iar prețurile sunt pe categorii, după cum urmează:

Bronze: 73.40 USD

Silver: 87.56 USD

Gold: 101.73 USD

Platinum - lounge access package: 144.24 USD

VIP - lounge access package: 226.42 USD

Spectacolul a fost deschis în septembrie 2017 și este găzduit în Hotelul V, un hotel de 356 de camere care face parte din complexul de ospitalitate masiv de lângă Sheikh Zayed Road.

Imaginat de Franco Dragone, fondatorul companiei și fost director al mai multor dintre cele mai faimoase spectacole ale Cirque du Soleil, La Perle are loc cinci zile pe săptămână, cu două spectacole pe zi la un teatru personalizat care găzduiește 1.300 de persoane.

Cel mai crucial element al întregii producții este piscină din centrul scenei, în jurul căreia se construiește întregul spectacol. Alimentat printr-o rețea complexă de pompe, rezervoare și țevi, piscina face parte dintr-o rețea subterană mai mare, care deține 2,7 m litri de apă.

Actorii pot să se scufunde în piscină în timpul actelor lor și, de asemenea, pot naviga printr-o serie de tuneluri subacvatice în zonele din culise, permițând și schimbarea costumelor fără a întrerupe experiența pentru public.Unul dintre cele mai interesante aspecte ale construcției scenei este folosirea podelei ca sistem de drenaj.

Copiii pot fi absolut fascinați de această punere în scenă a show-ului « La Perle » pentru că așa ceva poți vedea doar o dată-n viață la un astfel de nivel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net