Unde să așezi oregano în casă, pentru a atrage dragoste, bani, sănătate și succes profesional în doar câteva zile

Potrivit unei filozofii chinezești, oregano este considerat nu doar o plantă aromatică ce oferă un gust senzațional mâncărurilor tale, ci și un adevărat magnet pentru prosperitate, dragoste și noroc. În acest caz, există câteva locuri din locuința ta unde trebuie amplasat, și nu sunt necesare mai mult de 7 zile pentru a observa schimbări benefice. 

image

Întrebuințările acestei plante nu sunt doar cele amintite mai sus, căci oregano face adevărate minuni atunci când este utilizat în medicina tradițională chineză pentru tratarea diverselor afecțiuni medicale. 

Oregano și proprietățile sale, pe care și tu trebuie să le cunoști 

Oregano și doar 7 zile de așteptare, de atât ai nevoie pentru a-ți schimba anumite aspecte ale vieții în bine. Experții Feng Shui sugerează faptul că această plantă are proprietatea de a atrage fericirea, dragostea și norocul în viața ta, în doar o săptămână, atât timp cât este amplasată în locurile indicate mai jos.

1. La intrarea în casă, pentru a ține la distanță energiile negative 

Odată pus la intrarea în casă, oregano are puterea de a purifica aerul din jur, contribuie la neutralizarea energiilor negative care pot pătrunde în locuința ta și îți pot influența calitatea vieții. 

Pentru a atrage bani și a alunga invidia oamenilor, în acest sens este recomandat un ritual pe care îl poți face cu ușurință: amplasează o lumânare mov în mijlocul unei farfurii și împrăștie oregano în jurul ei. 

Amplasează această farfurie pe o masă la intrare și aceste elemente vor acționa precum un scut împotriva energiilor și influențelor negative. 

2. În dormitor, pentru iubire și pasiune 

Dacă vrei să reaprinzi flacăra iubirii între tine și partenerul tău, amplasează un buchet de oregano verde, proaspăt, într-o vază cu apă și permite parfumului să creeze o atmosferă propice conexiunilor emoționale. 

3. În bucătărie, pentru a atrage banii 

Amplasat în bucătărie, oregano este un adevărat stimulent pentru a atrage banii. Pune un mic buchet de oregano pe blatul din bucătărie, iar în rețetele tale adaugă câțiva stropi de ulei esențial din această plantă în mâncărurile tale, pentru un efect și mai puternic. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net