Unde să ții dafinul în cămară pentru a primi bani pe neașteptate

Potrivit Feng Shui, dafinul trebuie să ocupe un spațiu central în bucătărie pentru a atrage bani în viața noastră. Dafinul este o veche plantă aromatică, utilă în diferite scopuri. Într-un alt articol anterior, v-am spus cum să-l folosiți în remedii casnice și, de asemenea, pentru a respinge gândacii și păianjenii. Dar de data aceasta vom urma recomandările Feng Shui și vom beneficia de proprietățile energetice pentru a atrage bani în viața noastră.

Conform Feng Shui, dafinul ne poate ajuta să atragem banii. Foto: Click.
Conform Feng Shui, dafinul ne poate ajuta să atragem banii. Foto: Click.

Ce este Feng Shui

Să ne amintim că Feng Shui este o filozofie chineză de origine taoistă care constă în atragerea energiei bune și curățarea energetică a spațiilor noastre pentru a elimina vibrațiile rele. Vom realiza acest lucru prin rearanjarea elementelor de uz zilnic. Și de data aceasta vom învăța să profităm de beneficiile acestei plante aromate pe care o avem cu toții acasă.

Există multe moduri în care s-a evidențiat că frunzele de dafin pot fi folosite în beneficiul nostru, inclusiv pentru a atrage dragoste în viața noastră, abundență și, de asemenea, prosperitate. Iar pentru Feng Shui, folosirea inteligentă a frunzelor acestei plante ne va ajuta să atragem bani.

În consecință, Feng Shui recomandă folosirea frunzelor de dafin în bucătăria noastră, depozitate într-un borcan de sticlă. În acest fel, putem atrage abundența într-un mod simplu și întotdeauna cu energie bună în viața noastră.

Așa ar trebui să păstrați dafinul pentru a atrage bani

Materiale

- 10 frunze de dafin,
- 1 borcan de sticlă.

Procedură

Vom pune în borcanul de sticlă foile de dafin și îl vom lăsa într-un spațiu în interiorul cămarei.  Extrem de important este ca acesta să rămână acolo fără să fie mișcat/mutat pentru a nu se contamina cu energia altor persoane sau cu energia care se generează în bucătărie, care în unele cazuri poate fi prea mare. În acest fel, potrivit Feng Shui, banii nu vor lipsi niciodată în viața noastră, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net