Frunza de dafin, aducătoare de bani, noroc și prosperitate. Cum să o folosești pentru a atrage lucruri bune în viața ta

Ultima actualizare:

Proprietățile culinare ale dafinului nu mai sunt un secret pentru nimeni, dar știați că pe lângă faptul că ne aromatizează preparatele, această plantă are și alte calități? Da, dafinul este o plantă excelentă, folosită  pentru a atrage noroc și prosperitate. Vă spunem mai multe în acest articol:

Dafinul aduce noroc și prosperitate. Foto: Click.
Dafinul aduce noroc și prosperitate. Foto: Click.

Dacă credeți că frunzele de dafin sunt folosite doar la gătit, ei bine, gândiți-vă din nou! Veți fi surprinși să vedeți diferitele beneficii și utilizări ale frunzelor de dafin. Dacă vrei să atragi norocul și prosperitatea în casa ta, acest articol este pentru tine!

Pe lângă proprietățile sale culinare pe care le cunoaștem cu toții, dafinul are și beneficii spirituale și energetice. Grecii și romanii l-au folosit pentru a atrage norocul și succesul. În lumea ezoterismului, dafinul are proprietăți protectoare și este folosit pentru a alunga vibrațiile negative și spiritele rele.

Frunzele de dafin atrag banii și norocul

Potrivit Feng Shui, o artă antică chineză, frunzele de dafin atrag banii și norocul. Feng Shui este o filozofie bazată pe energie. Această artă consideră că obiectele care ne înconjoară au o energie, iar echilibrul acestor energii din jur este cel care acționează asupra stilului nostru de viață. Principiile Feng Shui se bazează pe armonizarea fluxului de energii pozitive, folosind obiecte specifice care sporesc energiile prezente. Printre lucrurile folosite pentru a atrage energia pozitivă se numără frunzele de dafin. Mai mult, anumite plante sunt renumite în Feng Shui pentru armonizarea spațiului interior și pentru atragerea norocului și a bogăției.

Arde frunze de dafin pentru a atrage bani

Arderea frunzelor de dafin este cea mai comună tehnică de atragere a banilor și a norocului în casă. Acest ritual este alcătuit din câțiva pași simpli. Luați câteva foi de dafin uscate și un recipient metalic. Unii oameni preferă să scrie pe frunza lor de dafin ceea ce doresc să atragă. Acest pas este opțional!

1. Folosiți o pensetă pentru a ține foaia de capăt;
2. Luați o brichetă și aprindeți celălalt capăt;
3. Puneți frunza de dafin în recipientul metalic pentru a arde.

Bucurați-vă și de aroma sa care vă parfumează casa cu un miros foarte subtil și plăcut. Laur, scorțișoară și zaț de cafea, trio-ul pentru a atrage norocul și bogăția

Vrei să crești de zece ori efectul laurului? Adăugați zaț de cafea și scorțișoară când ardeți frunza de dafin. Potrivit Feng Shui, aceste ingrediente sporesc puterea frunzelor de dafin, pentru a atrage noroc și bogăție în viața ta. Iată cum o poți face:

1. Luați frunze de dafin uscate și un recipient metalic sau o scrumieră;
2. Pune zațul de cafea si scorțișoara pudră în recipientul pe care îl vei folosi pentru ardere;
3. Aprindeți frunza de dafin și puneți-o în recipient pentru a arde. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net