Unul dintre cele mai mari evenimente artistice ale lui 2023 s-a anulat. Sam Smith nu mai ajunge la București

Artistul Sam Smith nu va mai fi prezent la Summer in The City, care urmează să aibă loc, pe 4 iunie, în Piața Constituției din București. Click! îți spune de ce cântărețul a renunțat la mai multe concerte.

Sam Smith nu va mai concerta la București / foto: arhivă personală
Sam Smith nu va mai concerta la București / foto: arhivă personală

Potrivit echipei sale, Sam Smith şi-a anulat recent câteva spectacole din turneul sau european „Gloria”, întrucât este imposibil să le susţină din punct de vedere logistic şi tehnic.

Fanii care îşi doresc returnarea biletelor din cea de-a doua zi de festival o pot face automat pe iabilet.ro/retur.

Organizatorii le mulţumesc fanilor pentru înţelegere şi vor anunţa în curând următorii mari artişti ce vor urca pe scena Summer in the City.

Cariera lui Sam Smith, scurtă dar impresionantă

Britanicul Sam Smith și-a lansat albumul de debut, intitulat In the Lonely Hour, în mai 2014. Prima piesă, „Lay Me Down”, a fost lansată înaintea piesei „La La La”. A doua melodie, „Money on My Mind”, a devenit a doua sa piesă care să ajungă numărul unu în Regatul Unit.

A treia melodie de pe album, „Stay with Me”, a fost un succes la nivel internațional, ajungând pe locul unu în Regatul Unit și pe locul doi în Billboard Hot 100 din Statele Unite, în timp ce a patra piesă, I'm Not the Only One, a fost în top cinci în ambele țări.

În decembrie 2014, Smith a fost nominalizat la șase premii Grammy, iar la cea de-a 57-a ediție a Premiile Grammy din februarie 2015 a câștigat patru: cel mai bun artist nou, înregistrarea anului și melodia anului (pentru piesa „Stay with Me”) și cel mai bun album vocal pop (pentru albumul „In the Lonely Hour”), se arată pe pagina lui de wikipedia.

Sam Smith ar fi trebuit să cânte în deschidere la Robbie Willams

Sam Smith ar fi trebuit să cânte în deschiderea concertului lui Robbie Willams, eveniment ce face parte din cadrul turneului internaţional de promovare al albumului XXV.

Alături de el vor urca pe scenă LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors, dar şi artişti români, precum Nicole Cherry şi mulţi alţii ce vor fi anunţaţi pe parcursul următoarelor săptămâni de dinaintea festivalului urban.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net