Robbie Williams vine în România! Cât costă biletele la concertul anului

Ultima actualizare:

Click! îți spune cât costă biletele la concertul lui Robbie Williams. Alături de Sam Smith, celebrul artist va concerta pe 3 și 4 iunie în Piața Constituției din București, în cadrul festivalului Summer in the City.

Robbie Williams vine în România! Cât costă biletele la concertul anului
Robbie Williams vine în România! Cât costă biletele la concertul anului

Robbie Williams și Sam Smith, concert la București

Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith carora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând”, se arată în comunicatul de presă al organizatorilor.   

Abonamentele de două zile vor fi disponibile începând de, vineri, 16 decembrie de la ora 14:00, pe summercity.ro și iaBilet.ro cu prețuri early bird pentru o perioadă limitata.

Cât costă biletele la concertul lui Robbie Williams

La festivalul la care va participa Robbie Williams, organizatorii au transmis că nu vor exista bilete pentru o zi. Biletele de două zile sunt disponibile pe summercity.ro și iabilet.ro.

  •  Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Apoi prețurile vor creste de la 499 pana la 669 lei în ziua spectacolului.  
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua spectacolului.  
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei - in Tribune – Doar 2.000 de locuri disponibile. 

Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram in colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East. 

Robbie Williams revine la București după concertul din aceeași locație din anul 2015. Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She's the One”, „I’ve Been Expecting You” precum și multe altele urmând să fie cântate din nou în Piața Constituției într-un concert „full length”.  

Robbie Williams a dat lovitura în toamna lui 2022

Artistul, care este căsătorit din 2010 cu Ayda Field şi care are o avere estimată astăzi la 300 de milioane de dolari, a reușit o relansare fabuloasă în toamna anului 2022.

Cântărețul a înregistrat un record greu de doborât. Robbie Williams, l-a detronat pe cel supranumit „regele rock'n'roll-ului” Elvis Presley. Cel de-al 14 album al lui Robbie Williams întitulat „XXV” a debutat pe primul loc în clasamentul muzical din Anglia, cântărețul devenind „artistul solo” cu cele mai multe albume pe locul întâi. 

Robbie Williams a transmis un mesaj de mulțumire fanilor săi și le-a mulțumit pentru susținerea pe care i-au acordat-o de-a lungul anilor. 

„Mulțumesc tuturor celor care au susținut albumul: tuturor celor care l-au cumpărat, l-au transmis în flux, l-au descărcat și care au scris despre el. Sunt atât de încântat că a ajuns pe primul loc și, deși mi se pare ciudat să primesc un premiu în aceste vremuri sumbre, am vrut să vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și să dedic asta fanilor. Apreciez foarte mult, mulțumesc foarte mult.”, a spus emoționat, starul britanic. 

În perioada petrecută în trupa Take That, Robbie a mai avut încă patru albume pe locul întâi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net