Vacanță cu doar 155 de euro în Corfu, Grecia. Zborul și cazarea sunt incluse, iar locurile limitate

Vacanță cu doar 155 de euro în Corfu! Zborul și cazarea sunt incluse, iar locurile limitate! Cazarea se întinde pe câteva nopți și aveți tot timpul din lume să vă bucurați de tot ce vă oferă minunat această insulă.

Corfu plaja jpg

Vacanța perfectă pe bani puțini în Corfu

Nu este niciun secret că insulele grecești sunt unele dintre cele mai frumoase locuri din lume. Apa limpede turcoaz, bougainvillea de culoare roz închis și violet și coloanele simple, dar puternice, care denotă arhitectura grecească, pot fi găsite aproape peste tot în Grecia. Dar Corfu este puțin diferită.

 Corfu este a doua insulă ca mărime din Insulele Ionice. Pentru a vă oferi o perspectivă, Santorini are în total aproximativ 76 km². Creta, o insulă mult mai mare, 8.336 kilometri pătrați) iar Corfu are 585,3 km². Așadar, este o insulă de dimensiuni considerabile, dar cu o mașină, este ușor să vezi întreaga insulă în aproximativ o săptămână.

Dacă vrei să petreci o vacanță de neuitat aici, să știi că ai ocazia să o faci și la un preț extrem de avantajos! Potrivit Aventurescu.ro, în perioada 21-27 septembrie 2023 vei putea plăti numai 155 de euro, respectiv zborul dus-întors București și cazare 6 nopți la Complex Lemon Grove. 

grecia corfu 0 jpeg

Ce poți face în Corfu

„Orașul Vechi” din Corfu

Orașul vechi este inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO și reprezintă o atracție care trebuie vizitată. Plimbați-vă pe străzile sale înguste și întortocheate, mărginite de clădiri în stil venețian, vizitați fortărețele impresionante și descoperiți piețe fermecătoare pline de cafenele și magazine. Vizitați repere istorice precum Fortăreața Veche, Fortăreața Nouă și promenada Liston. Nu ratați impresionanta Piață Spianada!

Pontikonisi, Insula Șoricelului

Pontikonisi, cunoscută și sub numele de „Insula Șoricelului", este o insuliță grecească situată la intrarea în laguna Halkiopoulos din Corfu. Insulița este mai cunoscută pentru că găzduiește capela bizantină Pantokrator, care datează din secolul al XI-lea și care este deschisă vizitatorilor doar în fiecare an pe 6 august. Potrivit legendei, Pontikonisi a fost corabia lui Odiseu, vasul care l-a adus pe legendarul rege din Itaca și eroul poemului epic al lui Homer, Odiseea, pe insula Feacilor.

Sporturi nautice și activități recreative

Apele cristaline din Corfu oferă numeroase oportunități pentru pasionații de sporturi nautice. Încercați să faceți snorkeling, scufundări, caiac-canoe sau închiriați o barcă pentru a explora golfurile ascunse. De asemenea, vă puteți bucura de drumeții, ciclism și echitație în împrejurimile pitorești ale insulei. Din Corfu, puteți face cu ușurință excursii cu barca spre insulele Paxos și Antipaxos, aflate în apropiere. Paxos, o insulă grecească din Marea Ionică, a fost decorul filmului „Maestro in Blue", primul serial grecesc de pe Netflix, care a fost difuzat la nivel mondial în martie 2023. Descoperiți apele cristaline, peșterile ascunse și satele pitorești de pe aceste insule mai mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net