Vacanță gratis pe o insulă din Grecia iubită de turiști. Ce condiție trebuie să îndeplinești ca să nu plătești niciun euro la cazare

Ultima actualizare:

Este o perioadă în care tot mai mulți români caută oferte avantajoase de cazare pe insulele grecești, iar noi venim cu o veste excelentă! O femeie oferă găzduire fără plată într-o zonă grecească iubită de români, însă, există o condiție. Iată despre ce este vorba.

Cazare gratis pe o insulă din Grecia adorată de români / Foto: Shutterstock
Cazare gratis pe o insulă din Grecia adorată de români / Foto: Shutterstock

În Grecia, într-o regiune populară printre români, o femeie oferă cazare gratuită. Mesajul a fost publicat și apoi distribuit pe un grup de Facebook. Totodată, aceasta nu a făcut public doar anunțul, ci și condițiile.

Ce trebuie să faci ca să ai parte de cazare gratis în Grecia

Localnica din stațiunea Sidari, Corfu, este proprietara unei case mici, de aproximativ 60 de metri pătrați, poziționată într-o zonă liniștită, perfectă pentru plimbări în aer liber, la numai 5 minute de plajă, și este dotată cu o grădină mare.

Potrivit anunțului, ea este în căutare de un cuplu sau doi prieteni care doresc să locuiască în Grecia pentru minim un an sau chiar mai mult, începând de vara aceasta. Totul este gratis, însă există o condiție. Cei care sunt dispuși să se bucure de vacanță trebuie să aibă grijă de 7 câini.

Am 7 câini prietenoși, dar călătoresc mult, așa că pentru închirierea gratuită a casei ar trebui să ai grijă de câini când sunt plecată și să îi scoți la plimbări, în general. Ai nevoie de experiență cu câinii pentru că 7 sunt 7.

Trebuie să iubești câinii. În grădină se pot cultiva și legume bio. Aici este și o pensiune în care poți să primești musafiri cât timp sunt plecată. Vara este aglomerat, iar iarna este super liniște în Corfu. Optim pentru nomazii digitali, aici avem internet bun”, este anunțul femeii, pe Facebook

Proprietatea se află la 5 minute de plajă

Femeia a publicat și o poză cu micuța proprietate din Grecia și cu unul dintre animalele ei de companie. 

Unii oameni chiar iau în considerare o astfel de ofertă, mai ales că nu costă nimic cazarea. În anunț se găsește și un număr de telefon pentru cei interesați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net