Turistă româncă, revoltată după ce a vizitat una dintre cele mai frumoase insule din Grecia: „Este o luptă pierdută” VIDEO

Insula Corfu din Grecia naște dezgust în rândul turiștilor care o aleg drept destinație pentru vacanțe și concedii. Nu o spunem noi, ci doar vă prezentăm experiența unei turiste care a rămas dezamăgită de ceea ce a descoperit în timpul vacanței în insula Corfu și nu s-a sfiit să-și expună povestea.

Insula Corfu din Grecia, plină de gunoaie / foto: Pixabay
Insula Corfu din Grecia, plină de gunoaie / foto: Pixabay

Grecia se numără printre cele mai vizitate țări din lume, grație destinațiilor turistice extrem de promițătoare. Lucrurile par schimbate acum, după ce o turistă a prezentat mizeria și gunoaiele din insula grecească.

Cum arată acum insula Corfu, din Grecia

Pe intermediul unui clip video postat pe platforma TikTok, o turistă a povestit experiența de care a avut parte pe insula din Corfu. Potrivit celor împărtășite de ea, standardele sunt foarte joase și lasă mult de dorit. De asemenea, învinuiește autoritățile grecești pentru cât de degradată este acum insula.

„Corfu pentru noi a fost dezgustător. Nu am văzut atâta gunoi și mizerie în viața mea. Oamenii care spun că această insulă este de patru sau cinci stele, fie au standarde foarte scăzute sau nu au călătorit cum trebuie. Vă spun că gunoiul și turismul de masă care afectează insula nu sunt lucruri normale pe alte insule. Evident că sunt câteva naționalități care au distrus insula cu preferințele sale pentru resorturi.

Peste tot a existat un sentiment de disperare. Ne-am dus la Kassiopi, am stat acolo câteva zile. Am plecat devreme de acolo pentru că orașul era trist și neîngrijit. Am cărat cu noi saci de gunoi pentru a colecta mizeria care se află pe drum, pe măsură ce mergeam. Este o luptă pierdută, dar simțeam că ajutăm”, a povestit femeia, pe TikTok.

„Văd printr-o perspectivă diferită”

Femeia a menționat faptul că nu se află la prima vizită în Grecia și vede lucrurile dintr-o altă perspectivă. 

„Te simți ca în lumea a treia, în Bali. Ne-am simțit de parcă am fi fost în Bali. Nu înțeleg cum oamenii apreciază atât de mult această insulă. Îmi pare rău, dar o să opresc comentariile, pentru că grecii sunt atât de furioși în legătură cu locuri în care nu au călătorit niciodată, apropo. Eu am călătorit în Grecia mai mult decât mulți greci. Așa că nu vă luați de mine, pentru că văd printr-o perspectivă diferită. Cred că și voi are trebui să faceți la fel”, mai spune turista. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net