Imagini sfâșietoare! Momentul video cu bărbatul care a fost ucis de rechin VIDEO

Un rus a fost ucis, joi, de un rechin, în largul oraşului egiptean Hurghada, la Marea Roşie, au raportat autorităţile, scrie adevărul.ro. Au apărut și imagini în care se vede clar cum omul a fost atacat de rechin și ucis în numai câteva clipe. Până să fie omorât, tânărul de 20 de ani a apucat să strige de câteva ori după ajutor. 

Rusul a fost ucis de rechin în Hurghada Foto: captură Twitter
Rusul a fost ucis de rechin în Hurghada Foto: captură Twitter

Un rus a fost mâncat de viu de un rechin

Presa rusă a indicat că victima era un rus în vârstă de aproximativ douăzeci de ani. Consulul general rus, Viktor Voropaiev, a declarat agenţiei oficiale de presă ruse TASS că autorităţile egiptene au confirmat decesul unui cetăţean rus născut în 1999. Victima nu era un turist, ci un rezident permanent al Egiptului", a spus el agenţiei.

Au apărut videoclipuri cu atacul rechinului pe rețelele de socizalizare 

Într-o înregistrare difuzată pe reţelele de socializare, se vede clar cum o persoană se chinuie să scape de rechin și țipă cât poate de tare după ajutor. Femeii care filma nu îi venea să creadă și spunea continuu „ce este asta?"

Ministerul egiptean al Mediului a informat că rechinul a fost capturat, iar examinarea acestuia a scos la iveală „un comportament anormal (...) care a provocat incidentul". Acesta a adăugat că înotul şi jocurile nautice vor fi suspendate timp de două zile cu începere de vineri.

Marea Roşie este o destinaţie turistică importantă în Egipt. Rechinii nu sunt neobişnuiţi acolo, dar foarte rar atacă înotătorii dacă nu depăşesc limitele autorizate.

Româncă, ucisă de un rechin în Hurghada

În iulie 2022, două turiste, o austriacă şi o româncă, au fost ucise de un rechin în apropiere de Hurghada.

În 2018, un turist ceh, a fost ucis de un rechin în largul unei plaje egiptene în Marea Roşie, precum şi un german în 2015 şi o germancă în 2010.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net