Românca ucisă de rechin în Egipt, repatriată. Familia se pregătește de înmormântare

Ultima actualizare:

Roxana Alina Donisan, femeia de origine română ucisă de rechin în Egipt la finalul săptămânii trecute, a fost repatriată. Trupul său neînsuflețit a ajuns acasă, în orașul natal, iar familia și apropiații urmează să o conducă pe ultimul drum. 

Românca ucisă de rechin în Egipt, repatriată Foto: Facebook
Românca ucisă de rechin în Egipt, repatriată Foto: Facebook

Trupul Roxanei Alina Donisan, românca de 44 de ani ucisă de rechin în Egipt, a fost repatriat sâmbătă, 9 iulie, și depus la capela Bisericii Sf. Vineri din Suceava.

Vezi și: Cine este românca ucisă de rechin în Egipt. Îşi luase două sejururi în staţiune

Femeia ucisă de rechin în Egipt a fost repatriată

Rudele îndurerate au organizat o scurtă slujbă de pomenire, la care au participat familia, prietenii, dar și foștii colegi de serviciu de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Suceava, care și-au luat un ultim rămas bun de la aceasta. 

În prezent, familia femeii încă încearcă să se obișnuiască cu tragica veste, pregătindu-se de toate cele necesare pentru înmormântare. Roxana Alina Donisan va fi condusă pe ultimul drum luni, 11 iulie, la cimitirul Bisericii Sf. Vineri din cartierul George Enescu.

Foto înmormântare: Monitorulsv.ro

Nu rata: Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt este în stare de şoc: "Soția a simţit că moare Roxana”

Familia se pregătește pentru înmormântare

Înainte ca femeia să fie îngropată, preotul Dumitru Aririnei va organiza o slujbă, care va începe la ora 12:00, informează MonitorulSV. Se pare că preotul o cunoștea pe tânără, care era credincioasă și participa la slujbele din biserică.

Este foarte greu când moare o persoană tânără și mai ales în aceste condiții. Este foarte greu pentru părinți, pentru familie… chiar și pentru noi, preoții care slujim. E greu să te manifești, e greu să mângâi familia. Pentru că te întrebi de ce i s-a întâmplat acestei persoane, care era credincioasă, venea la slujbe, era pașnică, de ajutor.

Dar întrebarea „de ce” este cea mai păguboasă în astfel de momente. Pentru că nu există un răspuns. Dumnezeu are planuri cu fiecare dintre noi. Ne rugăm lui Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei și să o așeze în locul în care merită, în Împărăția Sa.”, a precizat părintele Airinei, în timpul slujbei de pomenire care a avut loc sâmbătă, 9 iulie.

Amintim că tot în decursul săptămânii anterioare, o altă turistă a fost ucisă de rechin în Marea Roșie, tot în apropierea plajelor Egiptului, zona Sahl Hasheesh. Femeia avea 68 de ani și era din Austria.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net