Ce s-a descoperit în locul unde o româncă a murit sfâșiată de rechin, în Egipt?

Ultima actualizare:

Românii care merg în vacanță în Egipt, în zona Hurghada, „fac coadă” pentru a vizita locul unde Roxana Alina Donișan, 44 de ani, și-a găsit sfârșitul, sfâșiată de un rechin, în apa Mării Roșii.

Conaționalii nu vin doar ca să vadă locul teribilului eveniment, ci ca să lase câte ceva, în memoria tinerei femei care a sfârșit într-un mod atât de cumplit, când se afla în vacanță.

Un român a surprins în imagini micul altar realizat de alți turiști care au trecut prin zonă.

Turiștii au depus flori, poza româncei și o icoană

Pe stâncile din apropierea falezei sunt depuse flori, există o poză a victimei și chiar o icoană. Acesta a publicat imaginile video filmate pe Tik Tok.

De asemenea, în material poate fi văzut cum un alt turist înoată în apele limpezi ale mării, exact prin locul unde suceveanca și-a trăit ultimele clipe, în agonie, în ciuda faptului că ancheta autorităților egiptene conține o informație alarmantă.

Citește și: Rechinii și alte creaturi marine periculoase din zona Greciei, Turciei și Spaniei

Rechinii sunt în plin sezon de împerechere, ceea ce îi face mai agresivi, prădătorii căutând hrană în apele puțin adânci.

Astfel, oricine se aventurează să înoate într-o zonă unde deja au avut loc două atacuri mortale se expune unui pericol identic. Sezonul de împerechere al fioroșilor prădători se încheie abia la finalul lunii iulie - început de august.

Roxana a fost înmormântată pe 11 iulie

Corpul Roxanei Alina Donișan a fost repatriat la începutul lunii, fiind înmormântată la data de 11 iulie, în Suceava. Românca nu este singura victimă a atacului.

O turistă din Austria a fost, de asemenea, ucisă, aparent, de același rechin sau de un alt exemplar, din aceeași specie, rechinul tigru.

Ancheta autorităților egiptene a indicat faptul că românca a fost ucisă prima. Trupul victimei din Austria a fost recuperat primul, corpul sucevencei fiind găsit după câteva zile. Au existat martori ai ambelor atacuri, însă aceștia nu s-au încumetat să intervină.

Citește și: Tatăl româncei ucise de rechin în Egipt este în stare de şoc: "Soția a simţit că moare Roxana”

Recent, un rechin mako, de aproximativ 2,5 metri, a fost zărit în apropierea unor plaje din proximitatea Barcelonei. Turiștii au fost evacuați, fără să se înregistreze nici un alt eveniment.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net