Bărbat ucis de rechin într-una din cele mai populare stațiuni de pe glob. Mulți români merg în vacanță acolo

Ultima actualizare:

Un caz absolut șocant a făcut înconjurul lumii, după ce în tânăr rus a fost ucis de către un rechin, în timp ce înota în Marea Roșie, în Egipt. Totul s-a petrecut în stațiunea Hurghada, iar consulul general al Rusiei a declarat deja că tânărul era rezident permanent în Egipt.

Tânărul a fost ucis de un rechin / FOTO: Shutterstock
Tânărul a fost ucis de un rechin / FOTO: Shutterstock

O întâmplare șocantă a făcut rapid înconjurul lumii, după ce presa din mai multe țări a aflat despre subiect. Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, este vorba despre un tânăr rus care se afla la stațiunea Hurghada, din Egipt, care a fost ucis de către un rechin. Totul s-a petrecut în timp ce acesta înota în Marea Roșie, iar rechinul a venit aproape de zonele de țărm, interpretând mișcările normale ale bărbatului din timpul înotului drept un semnal că acesta era o pradă.

Consulul general al Rusiei în Hurghada, pe numele său Viktor Voropayev, a venit imediat cu declarații, transmițând condoleanțele sale familiei victimei. De asemenea, acesta a mai precizat că tânărul nu era turist în Egipt, ci locuia în țară drept rezident permanent. Victima era născută în anul 1999, atât autoritățile din Rusia cât și cele din Egipt confirmând moartea bărbatului, pe numele său, V. Y. Popov.

Bărbatul a fost ucis de un rechin, în Egipt

Scenele de groază în care tânărul este ucis au fost văzute și de către cei de pe plajă. Iar pentru ca întreaga situație să devină și mai dramatică, chiar tatăl tânărului a fost nevoit să privească de pe uscat cum fiul acestuia era devorat de rechin! Inițial, tânărul a încercat să lupte cu animalul, dar nu a durat mult până când încercarea lui a eșuat, rusul murind strigând după ajutorul tatălui său.

Consultatul general rus a făcut apel la toți cetățenii să respecte cu strictețe interdicțiile la scăldat și scufundări, cât și semnalele făcute de către garda de coastă și de către oficialii hotelului, pentru a rămâne tot timpul în siguranță.

Atât consulatul rus cât și autoritățile locale au transmis condoleanțe familiei victimei.  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net