Atenție, imagini terifiante! Strigătele de disperare ale unui băiețel de 8 ani înfășcat de un rechin: „Tata, nu vreau să mor”

Un băiețel în vârstă de doar opt ani a fost mușcat cu brutalitate de rechin în vacanța din Bahamas în care se afla cu familia. Finley Downer a fost atacat de cel puțin trei rechini-dădacă și a fost târât în siguranță de sora lui.

A fost mușcat de ambele picioare și a ajuns la spital cu bucăți de carne atârnând. Michael, tatăl copilului, lucrează ca director de vânzări, așa că a decis să își răsfețe familia cu o vacanță de vis în care a avut grijă să includă activități și pentru copiii lui: Finley, 8 ani, Lily, 9 ani și Emily, 12 ani. Aveau planificate o excursie pe 5 insule care a inclus înot ghidat cu iguane, porci și rechini-dădacă, în Compass Cay.

Citește și: Cât de dese sunt atacurile rechinilor? Lista fenomenelor care provoacă mai multe victime anual

„Fiul meu ar fi putut fi ucis. A fost ca o scenă din Jaws”, a explicat bărbatul.

Ce se întâmplă acum cu Finley, băiatul mușcat de rechin

Pe o insulă învecinată, Michael a văzut apoi rechini înotând printr-o mulțime de oameni, într-o lagună. Copiii au decis să li se alăture – fără să știe că se hrănesc cu resturi care le-au fost aruncate.

Nu rata nici: Trei balene ucigașe au devorat un rechin de aproape 3 metri. Imaginile surprinse de drone sunt incredibile

„Deodată am auzit un țipăt îngrozitor și am văzut zeci de oameni încunjurându-l pe Finley. A fost atât de mult sânge, îi atârnau bucăți din picior. Spunea încontinuu <Tata, nu vreau să mor. Tata, nu vreau să merg în rai>”, a mai declarat tatăl copilului.

Finley a fost târât afară din ocean de sora lui Lilly, care îl ridicase din apă de brațe. A fost dus la cel mai apropiat spital cu o mașinuță de golf. Mai târziu, tatăl său a plătit un zbor de 2.000 de lire sterline pentru a-l duce la Nassau pentru o operație de trei ore prin care să i se repare rănile. Familia este acum înapoi acasă în Kettering, Northants, dar Finley încă folosește un scaun cu rotile și va rămâne cu sechele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net