Atenție, imagini terifiante! Strigătele de disperare ale unui băiețel de 8 ani înfășcat de un rechin: „Tata, nu vreau să mor”

Un băiețel în vârstă de doar opt ani a fost mușcat cu brutalitate de rechin în vacanța din Bahamas în care se afla cu familia. Finley Downer a fost atacat de cel puțin trei rechini-dădacă și a fost târât în siguranță de sora lui.

A fost mușcat de ambele picioare și a ajuns la spital cu bucăți de carne atârnând. Michael, tatăl copilului, lucrează ca director de vânzări, așa că a decis să își răsfețe familia cu o vacanță de vis în care a avut grijă să includă activități și pentru copiii lui: Finley, 8 ani, Lily, 9 ani și Emily, 12 ani. Aveau planificate o excursie pe 5 insule care a inclus înot ghidat cu iguane, porci și rechini-dădacă, în Compass Cay.

Citește și: Cât de dese sunt atacurile rechinilor? Lista fenomenelor care provoacă mai multe victime anual

„Fiul meu ar fi putut fi ucis. A fost ca o scenă din Jaws”, a explicat bărbatul.

Ce se întâmplă acum cu Finley, băiatul mușcat de rechin

Pe o insulă învecinată, Michael a văzut apoi rechini înotând printr-o mulțime de oameni, într-o lagună. Copiii au decis să li se alăture – fără să știe că se hrănesc cu resturi care le-au fost aruncate.

Nu rata nici: Trei balene ucigașe au devorat un rechin de aproape 3 metri. Imaginile surprinse de drone sunt incredibile

„Deodată am auzit un țipăt îngrozitor și am văzut zeci de oameni încunjurându-l pe Finley. A fost atât de mult sânge, îi atârnau bucăți din picior. Spunea încontinuu <Tata, nu vreau să mor. Tata, nu vreau să merg în rai>”, a mai declarat tatăl copilului.

Finley a fost târât afară din ocean de sora lui Lilly, care îl ridicase din apă de brațe. A fost dus la cel mai apropiat spital cu o mașinuță de golf. Mai târziu, tatăl său a plătit un zbor de 2.000 de lire sterline pentru a-l duce la Nassau pentru o operație de trei ore prin care să i se repare rănile. Familia este acum înapoi acasă în Kettering, Northants, dar Finley încă folosește un scaun cu rotile și va rămâne cu sechele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Calusarii de la Padureti care si au facut celebru satul    Foto Facebook Sorin Mazilescu jpg
autoritățile folosesc o sirenă pentru a anunta localnicii despre pericolul taifunului noru foto AFP
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg